Prezentacija Accugrade-a u Beogradu

Prezentacija Accugrade-a u Beogradu

Prezentacija Accugrade-a u Beogradu


Tehnologije snažno krče svoj put u svakodnevnoj primeni na raznim poljima i nameću prilagođavanje tradicionalnih načina poslovanja novim uslovima rada. Sve više smo svedoci da brzina i fleksibilnost u adaptaciji novim pravilima zapravo predstavljaju pitanje opstanka na dugi rok. Čini se da i u industriji građevinske mehanizacije  dolazi do zamaha u primeni novih tehnologija i to nakon svih faza adaptacije kroz koje su ostale industrije već prošle. Poljoprivreda, auto i avio industrija, brodogradnja su samo neki od učesnika u ovom razvoju koji su svoje dnevne aktivnosti korišćenjem tehnologija podigli na potpuno novi nivo. U razvoju ovih događanja tu je i Teknoxgroup u prilici da na ovom polju uspostavi lidersku poziciju i približi svojim korisnicima načine za ostvarenje neuporedivo bolje efikasnosti, produktivnosti i generalno profitabilnosti kroz primenu novih tehnoloških rešenja.

 

Teknoxgorup kao lider na polju svog delovanja je uvek u potrazi za novim rešenjima u težnji da zadrži vodeću poziciju. Kroz svoje promotivne aktivnosti želja je da se postigne bolje razumevanje mogućih načina na koje zajednički sa korisnicima svojih usluga na partnerski način implementira tehnologije i mehanizaciju na konkretnim projektima.

To je upravo ono što smo hteli da postignemo prošlog petka na demonstraciji pod nazivom Teknologije i mehanizacija, koja je održana 17 juna na radnom poligonu u okviru Teknogroup centra u Vrčinu

 

Odabrana grupa naših partnera je imala priliku da vidi Caterpillar buldozer model D6K XL opremljen 3D Dual GPS automatskim sistemom za kontrolu operacija mašine u svojoj punoj snazi. Buldozer je radio na ’’simuliranom’’ projektu izgradnje deonice puta. To je bio jedan od onih ’’kompleksnijih’’ projekata koji svojim zahtevnim dizajnom punim horizontalno-vertikalnih krivina sa elementima vitoperenja u svakodnevnom poslu može predstavljati velii izazov. Ovo je uravo bila prava prilika da se pokaže sva snaga geodetskog Trimble GPS sistema za pozioniranje koji je namenjen posebno za ovakve projekte i to u sadejstvu sa sutomatizovanim sistemom za kontrolu mehanizacije. Naš stručni tim je imao prilike da po prvi put na našem tržištu uspešno prikaže mogućnosti primene ove napredne tehnologije, na delu dokaže da je profitabilinija budućnost praktično već počela i da je njeno ostvarenje moguće u našem svakodnevnom poslu i na našim projektima.

Zapravo snažna finalna poruka koju smo želeli da prenesemo svim našim korisnicima – Teknoxgroup je tu da svojim tehnološkim rešenjima pruži profitabilniji rad na revolucionaran način povećavajući brzinu rada, preciznost, kvalitet i opštu produktivnost a utiče na smanjenje troškova na za par procenata tu i tamo već ZA NEKOLIKO PUTA!

 

Kliknite na sliku i pogledajte Accugrade prezenatciju u Beogradu