Delovi i servis

Delovi i servis

Kada Vam se desi kvar, da li možete da čekate danima ili čak nedeljama da distributer nađe i isporuči deo koji Vam je potreban? 

Izvršite neophodne popravke ili održavanja i vratite se poslu brže, sve to zahvaljujući neverovatnoj dostupnosti delova, servisu i pomoći iz Teknoxgroup-e.

Šta nas to kvalifikuje da ostvarimo vaš posao sa delovima? Ovo su samo neke od prednosti koje naši klijenti cene:

Neverovatna dostupnost
Naše velike zalihe delova u skladištima i pristup Cat® inventaru omogućuju nam da Vas snabdemo delom onda kada Vam je potreban. To uključuje nove, klasične delove, i ponovo proizvedene delove. 

1. Novi delovi:

 • Hiljade delova na polici Vama na raspolaganju
 • Ukoliko nemate deo, možemo Vam poslati preko DHL-a i na taj način znatno smanjiti vreme isporuke
 • Usluga hitnih delova kojoj nema ravne

2. Povratni / Zamenski delovi:

Bilo da treba da zamenite motor, komponentu motora ili drugi deo opreme, Catepillar povratni proizvodi i Cater zamenski proizvodi su od izuzetne vrednosti. Cat uvodi ponovnu izradu i važne inženjerske standarde ažuriranja da bi osigurao rad, pouzdanost i dogovečnost. Povratni i zamenski proizvodi su pokriveni istom garancijom kao i novi Cat delovi. Jedina stvar koja ih razlikuje je cena. 

Prikladnost i stručnost

Računajte na brzu i odgovornu uslugu delova. Mi zapošljavamo više od 200 posvećenih profesionalaca sa znanjem da preuzmu i ispune narudžbine delova, i da Vam ponude različite metode da bi se plasirala Vaša narudžbina delova.

Kontrola zagađenja

Da bi delovi koji pokreću Vašu opremu bili u najboljem stanju, mi ih držimo u čistim skladištima sa kontrolom zagađenja, i pratimo stroga pravila kontrole zagađenja za rukovanje i distribuciju.

DELOVI

Vrhunski rad i niži troškovi

Caterpillar® krajnji pogonski i transmisijski delovi rade zajedno na prenosu snage do tla i daju podsticaj Cat® opremi za pomeranje zemlje kroz različite primene svuda u svetu. Catepillar dizajnira i proizvodi pogonske vozne sisteme najvećeg kvaliteta u industriji, i radimo zajedno sa Vama da bismo dostigli vrhunski rad mašina nudeći istinski Cat pogonski vozni sistem, zajedno sa izvanrednim izborom za održavanje i popravku kada Vam je to potrebno. Rezultat je maksimalna produktivnost mašine i niži operativni troškovi, kao i troškovi održavanja.

Naša skladišta

Teknoxgroup opslužuje svojim proizvodima smeštenim u 13 regionalnih i pomoćnih skladišta:

 • Slovenija – Grosuplje
 • Hrvatska – Zagreb, Split, Rijeka i Osijek
 • BIH – Sarajevo, Laktaši i Lukavac
 • Srbija – Beograd
 • Crna Gora – Podgorica
 • Kosovo – Priština
 • Makedonija – Skopje
 • Albanija - Tirana

CAT FLUIDI

Caterpillar nudi Cat Fluide koji su podjednako jaki kao i Vaša oprema. Kako se tehnologija opreme usavršava, a zahtevi rada postaju sve striktniji, fluidi u Vašem sistemu postaju sve važniji. Teknoxgroup isporučuje fluide visokog kvaliteta koji unapređuju učinak i produžavaju život Vaše opreme. Cat podmazivači i ulja za hlađenje su testirani na terenu i odobreni da bi sigurno odgovarali radu svakog pojedinačnog odeljka i zahtevima za hlađenje.

CAT ULJE

CAT ulje je posebno napravljeno za CAT mašine i kao podmazivač izvodi nekoliko osnovnih funkcija da bi obezbedilo odgovarajuće podmazivanje. Pre svega, ono obezbeđuje uljani omotač koji drži kontakt metala uz metal do minimuma, i stoga smanjuje trenje i habanje. Viskozitet je jedino zaista važno svojstvo podmazivača, pošto se odnosi na debljinu uljanog sloja omotača. 

CAT ULJE ZA HLAĐENJE

Još od 1996. Cat ELC (Extended Life Coolant – ulje za rashlađivanje sa produženim vekom trajanja) je bilo svuda u svetu fabrički napunjeno ulje za rashlađivanje za nove Caterpillar mašine. Cat ELC traje barem tri puta duže nego standardno ulje za rashlađivanje i ujedno obezbeđuje bolju zaštitu protiv rđanja nego ostala ulja za rashlađivanje koja se danas upotrebljavaju.zagotavlja najboljšo protikorozijsko zaščito.

CAT FILTERI

Stavljanje pravog podmazivača u Vašu mašinu je samo prvi korak – upotrebljavanje odgovarajućih filtera je drugi. Redovna upotreba kvalitetnih filtera vam pomaže da održavate čistoću sistema, smanjuje habanje komponenti i snižava operativne troškove. Cat filteri su dizajnirani za rad sa Cat fluidima u Catepillar mašinama i  komponentama sistema da bi obezbedili najviši nivo čistoće i učinka – zaštićujući Vaše sisteme i smanjujući Vaše troškove.

CAT GARANCIJA ZA DELOVE

Molimo Vas da imate na umu da Vam Teknoxgroup neće prodati samo deo, već će i stati iza njegovog kvaliteta i učinka sa CAT garancijom za delove. 

Caterpillar Grimbergen centar za distribuciju delova

Caterpillar depo sa rezervnim delovima u Evropi je Grimbergen skladište u okolini Brisela u Belgiji. Skladište, koje je sagrađeno 1960. godine, opslužuje Evropu, Srednji Istok, Afriku i Uniju nezavisnih zemalja.

 • 29 agencija u 32 zemlje Evrope
 • 26 agencija u 65 zemalja Afrike i Srednjeg Istoka

U ovom skladištu smeštenom na 108 400 m² sa preko 400 zaposlenih nalazi se više od 300 000 smeštenih proizvoda.

Pomoću softvera za naručivanje, koji je razvijen prethodnih godina i koji koriste svi predstavnici proizvoda, predstavnici mogu da vide ne samo Grimbergen skladište, već i prisustvo dela u skladištima svuda u svetu.

Narudžbine

Uz narudžbine koje se dnevno isporučuju avionom, hitne narudžbine kamionom i naše dnevne narudžine zaliha namenjene obezbeđivanju naših zaliha u skladištima kreću iz Belgije dvaput nedeljno, stižu u carinarnicu dva dana kasnije i potom najkasnije za dva dana iz carinarnice stižu do naših skladišta.

Oni delovi koje naručimo od Cat/Grimbergen i koji nisu dostupni u Grimbergenu snabdevamo tražeći u celom svetu preko naše mreže između Caterpillar centara i onda šaljemo Teknoxgroupi.