CVA SERVISNI UGOVORI

CVA SERVISNI UGOVORI

 

Potrebna vam je mašina koja neprekidno radi cio radni dan, bez obzira koliko su uslovi izazovni. Zato treba da razmotrite CVA Servisne ugovore. Oni predstavljaju individualizovana rješenja za djelove, usluge i digitalne servise, a koja su napravljena da odgovore na rastuće potrebe i očekivanja svih klijenata. Ovi ugovori su jedan od najefikasnijih načina da smanjite zastoje mašina i gubitke usled neočekivanih kvarova.

Oni ne predstavljaju samo ugovor o održavanju – Teknoxgroup vam nudi različite pakete u zavisnosti od vaših potreba. Od isporuke djelova do kompletnih paketa – bez obzira koju opciju CVA ugovora izaberete, Teknoxgroup vodi računa o vama.

 

 

     

                 BASIC

 Kompleti rezervnih djelova

Sa ovom opcijom CVA ugovora, isporučujemo vam rezervne djelove koji su potrebni za sprovođenje preventivnog održavanja na vašoj mašini korišćenjem originalnih Cat kompleta djelova, tačno po planu.

      

              STANDARD
    Teknoxgroup usluge

Naši specijalizovani, obučeni tehničari će izvršiti odgovarajući servis održavanja za vašu mašinu koristeći prave djelove, tačno na vrijeme. Vaš CVA ugovor se stara o tome, tako da možete maksimizirati performanse mašine.

SAZNAJTE VIŠE

      

              PREMIUM
       Zaštita mašine

Ako želite da zaštite vaše nove mašine sa premijskim pokrićem za planirane i neplanirane popravke, izaberite ovu opciju. Sa premijskim pokrićem, Teknoxgroup će sprovoditi kompletno održavanje.

SAZNAJTE VIŠE

 

 

 

 

PREGLEDAJTE BROŠURU SERVISNIH UGOVORA

i pronađite pravu opciju za svoje poslovanje.