SERVISNI UGOVOR (CVA)

SERVISNI UGOVOR (CVA)

 

Vi trebate stroj koji je spreman i radi svaku minutu vašeg radnog dana, bez obzira kolko su izazovne okolnosti. To je razlog zašto trebate razmotriti Servisne ugovore (CVA). Oni predstavljaju individualizirana rješenja za dijelove, usluge i digitalne pokretače izrađene kako bi se bavili sve većim potrebamai očekivanjima svakog pojedinog klijenta. Oni predstavljaju jedan od najefektnijih načina da se smanji vrijeme zastoja u radu vašeg stroja i gubitaka zbog neočekivanih kvarova.

To nisu samo ugovori o održavanju – Teknoxgroup vam nudi različite pakete ovisno o vašim potrebama. Od isporuke dijelova do potpunog paketa – bez obzira koju CVA opciju odaberete, imate podršku Teknoxgroup.

 

 

     

                 BASIC

        Kompleti dijelova

Sa ponudom ovog CVA dostavljamo vam dijelove potrebne za izvršavanje preventivnog održavanja vašeg stroja korištenjem originalnih Cat kompleta dijelova, tačno prema rasporedu.

      

              STANDARD
      Teknoxgroup servis

Naši specijalizirani, obučeni tehničari će obavljati održavanje za vas sa pravim dijelovima, tačno na vrijeme i sa pravim servisom za vaš stroj. Vaš CVA vodi računa o tome kako bi vaše aktivnosti mogle dati maksimalne rezultate.

SAZNAJ VIŠE

      

              PREMIUM
         Zaštita stroja

Ukoliko želite zaštititi svoje nove strojeve sa premijum pokrićem za planirane i neplanirane popravke ovo je opcija koju trebate odabrati. Dobićete potpuno održavanje koje obavlja Teknoxgroup sa premijum pokrićem.

SAZNAJ VIŠE

 

 

 

 

PREGLEDAJTE BROŠURU SERVISNIH UGOVORA

i pronađite pravu opciju za svoje poslovanje.