ДОГОВОРИ ЗА СЕРВИСИРАЊЕ (CVA)

ДОГОВОРИ ЗА СЕРВИСИРАЊЕ (CVA)

 

Вашата машина треба да биде подготвена да работи секоја минута во текот на работниот ден, колку и да се тешки условите за работа. Затоа треба да ги имате предвид Договорите за сервисирање (CVA договори). Тие претставуваат индивидуализирани решенија за резервни делови, сервисирање и други услуги овозможени со дигитална технологија дизајнирани да одговорат на растечките потреби и очекувања на секој клиент поединечно. Тие се еден од најефикасните начини за намалување на застојот и загубите поради ненадејни дефекти на машината.

Тие не се само обичен договор за одржување – Teknoxgroup ви нуди различни пакети во зависност од вашите потреби. Од испорака на деловите до комплетен пакет – независно која опција за CVA ќе ја изберете. Teknoxgroup се грижи за вас.

 

 

     

                 BASIC

        Пакет делови

Со оваа опција за CVA ќе ви ги испорачаме резервните делови што ви се потребни за да извршите ревентивно одржување на машината, користејќи оригинални пакет делови Cat, според планот за одржување.

      

              STANDARD

      Сервисирање од

         Teknoxgroup

Нашите специјализирани, обучени сервисери го вршат редовното одржување, користејќи оригинални резервни делови, навремено и соодветно за вашата машина. Вашиот CVA договор се грижи за зголемување на перформансите на работата.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

      

              PREMIUM
   Заштита на машината

Ако сакате да ги заштитите новите машини со премиум покритие за планирани и непланирани поправки, ова е опцијата што треба да ја изберете. Ќе добиете комплетно одржување од Teknoxgroup, со премиум гаранција.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

 

 

 

 

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА БРОШУРАТА НА СЕРВИСНИ ДОГОВОРИ

и пронајдете ја правата опција за вашата дејност.