D6 XE

NOVI DOZER D6 XE

Model Cat D6 XE je prvi dozer na svetu sa podignutim električnim pogonom. Tehnologija nove generacije omogućava konstantnu snagu na tlu, veću okretnost i kraće vreme ciklusa sa do 35 procenata nižom potrošnjom goriva i smanjenim troškovima održavanja. Izbor funkcija Cat tehnologije Connect GRADE dodatno olakšavaju rad dodatno smanjujući vam potrebno vreme, materijal i napor rukovaoca, pomažući da podignete vaše poslovanje na viši nivo.

DO 12% NIŽI TROŠKOVI ODRŽAVANJA

 

Specijalno napravljen da smanji vaše troškove servisiranja i održavanja sa unapređenim komponentama, dužim servisnim intervalima i manjim brojem stavki planiranog održavanja.

 

DO 35% NIŽA POTROŠNJA GORIVA

 

Električni pogon vam daje najveći nivo produktivnosti i značajno smanjuje potrošnju goriva.

 

 

DO 50% VEĆA PRODUKTIVNOST SA CAT TEHNOLOGIJOM

 

Povećajte produktivnost sa fabrički ugrađenim tehnologijama kao što su Cat GRADE sa opcijom Slope Assist i Cat GRADE sa 3D.

 

ELEKTRIČNI POGON

Električni pogon je najefikasniji način za prenos snage na tlo, tako da dozer može da uradi više posla dok troši značajno manje goriva. Sa električnim pogonom nema stepena prenosa za prebacivanje. Samo izaberite brzinu kretanja i krenite - snaga na tlu se neprekidno optimizuje. Električni pogon je i trajno rešenje jer nema gubitka efikasnosti tokom vremena. Električni pogon ima 90% manje pokretnih delova od tradicionalnog Power Shift menjača. Sa manje komponenti za zamenu i dužim projektovanim vekom do remontovanja, štedite vreme i novac na održavanju.

  

BOLJE I BRŽE RAVNANJE

Ovaj novi dozer je napravljen da poboljša ravnanje sa boljom ravnotežom, poboljšanim VPAT nožem, novom opcijom donjeg stroja i izborom tehnologija, što pomaže da postignete bolje rezultate za manje vremena.

 

 

BOLJA RAVNOTEŽA

Jača, lakša struktura VPAT je redizajnirana da vam pruži bolju ravnotežu za ravnanje. Nema potrebe za zadnjim priključkom ili protivtegom.

 

 

NIŽI PRITISAK NA TLO

Novi, širi LGP VPAT lanci su namenski napravljeni i opremljeni centriranim papučama širine 915 mm (36 in). To ima za rezultat pritisak na tlu do 35 kPa, koji pomaže kod rada na mekom tlu.

 

SVESTRANOST NOŽA

Cat noževi VPAT vam pružaju vodeći opseg pomeranja u klasi, tako da se možete nositi sa izazovnim poslovima kao što su pravljenje kanala i zatrpavanje. Na kraju posla, zakošeni VPAT nož održava horizontalan položaj tako da dobijate ravnomerniji nagib.

 

BRŽE RAVNANJE

Brže ravnanje – u opsegu brzina 2.5-3.0 – bez gubitka kvaliteta. Širi LGP nož znači manje prolaza. Nova opcija donjeg stroja za završno ravnanje (10 rolni) daje ravnomerniji nagib, na većim brzinama, čak i na teškim površinama kao što su pesak i šljunak.

 

 

 

   

 

NAPRAVLJEN ZA RUKOVAOCE

Kabina modela D6 XE je napravljena da podigne standard komfora i produktivnosti rukovaoca. Pored ekrana osetljivog na dodir od 10 inča, standardno pneumatsko sedište je šire ima dodate su opcije dodatog podešavanja unazad i kožnog sedišta sa grejanjem/hlađenjem, dok različita podešavanja sedišta doprinose boljem prilagođavanju dozera specifičnim potrebama rukovaoca. Profil u aplikaciji omogućava da kreirate višestruke profile koji čuvaju podešavanja mašine za različite poslove ili više rukovaoca.

 

 

Standardno je ugrađena retrovizorska kamera sa visokom rezolucijom slike. Ona se vidno prikazuje na glavnom displeju i ima linije za navođenje za pomoć pri kretanju unazad. Redizajnirana kabina sa integrisanom zaštitnom strukturom kod prevrtanja (ROPS) ima oko 15% veću površinu stakla, koja vam pruža bolju svestranu preglednost.