D6

NOVI DOZER D6

Premestite materijal uz niže troškove sa potpuno automatskim menjačem, izuzetno niskom potrošnjom goriva i smanjenim troškovima servisiranja/održavanja. Uživajte u nenadmašnom komforu i većoj vidljivosti u potpuno redizajniranoj kabini. Izbor funkcija Cat tehnologije Connect GRADE dodatno olakšavaju rad dodatno smanjujući potrebno vreme, materijal i napor rukovaoca. Model D6 je legendarna svestranost kojoj verujete, sa dodatnim performansama i efikasnošću, pomažući da podignete vaše poslovanje na viši nivo.

DO 9% NIŽI TROŠKOVI ODRŽAVANJA

 

Specijalno napravljen da smanji vaše troškove servisiranja i održavanja sa unapređenim komponentama, dužim servisnim intervalima i manjim brojem stavki planiranog održavanja.

 

DO 20% NIŽA POTROŠNJA GORIVA

 

Potpuno automatski menjač sa 4 brzine neprekidno se podešava za obezbeđivanje maksimalne efikasnosti i snage na tlu, bez dodatnih pokreta rukovaoca.

 

 

DO 50% VEĆA PRODUKTIVNOST SA CAT TEHNOLOGIJOM

 

Povećajte produktivnost sa fabrički ugrađenim tehnologijama kao što su Cat GRADE sa opcijom Slope Assist i Cat GRADE sa 3D.

 

POTPUNO AUTOMATSKI

Caterpillar inženjeri su napravili potpuno automatski menjač sa 4 brzine da vam pruže veću produktivnost i efikasnost, lak rad i mirno menjanje brzina. Samo postavite željenu brzinu kretanja i dozer će se podesiti da obezbedi maksimalnu efikasnost i snagu na tlu.

  

BOLJE I BRŽE RAVNANJE

Ovaj novi dozer je napravljen da poboljša ravnanje sa boljom ravnotežom, poboljšanim VPAT nožem, novom opcijom donjeg stroja i izborom tehnologija, što pomaže da postignete bolje rezultate za manje vremena.

 

 

BOLJA RAVNOTEŽA

Jača, lakša struktura VPAT je redizajnirana da vam pruži bolju ravnotežu za ravnanje. Nema potrebe za zadnjim priključkom ili protivtegom.

 

 

NIŽI PRITISAK NA TLO

Novi, širi LGP VPAT lanci su namenski napravljeni i opremljeni centriranim papučama širine 915 mm (36 in). To ima za rezultat pritisak na tlu do 35 kPa, koji pomaže kod rada na mekom tlu.

 

SVESTRANOST NOŽA

Cat noževi VPAT vam pružaju vodeći opseg pomeranja u klasi, tako da se možete nositi sa izazovnim poslovima kao što su pravljenje kanala i zatrpavanje. Na kraju posla, zakošeni VPAT nož održava horizontalan položaj tako da dobijate ravnomerniji nagib.

 

BRŽE RAVNANJE

Brže ravnanje – u opsegu brzina 2.5-3.0 – bez gubitka kvaliteta. Širi LGP nož znači manje prolaza. Nova opcija donjeg stroja za završno ravnanje (10 rolni) daje ravnomerniji nagib, na većim brzinama, čak i na teškim površinama kao što su pesak i šljunak.

 

 

 

   

 

NAPRAVLJEN ZA RUKOVAOCE

Kabina modela D6 je napravljena da podigne standard komfora i produktivnosti rukovaoca. Pored ekrana osetljivog na dodir od 10 inča, standardno pneumatsko sedište je šire ima dodate su opcije dodatog podešavanja unazad i kožnog sedišta sa grejanjem/hlađenjem, dok različita podešavanja sedišta doprinose boljem prilagođavanju dozera specifičnim potrebama rukovaoca. Profil u aplikaciji omogućava da kreirate višestruke profile koji čuvaju podešavanja mašine za različite poslove ili više rukovaoca.

 

 

Standardno je ugrađena retrovizorska kamera sa visokom rezolucijom slike. Ona se vidno prikazuje na glavnom displeju i ima linije za navođenje za pomoć pri kretanju unazad. Redizajnirana kabina sa integrisanom zaštitnom strukturom kod prevrtanja (ROPS) ima oko 15% veću površinu stakla, koja vam pruža bolju svestranu preglednost.