Smanjuje troškove posedovanja i rada

Smanjuje troškove posedovanja i rada

Pratite dnevnu potrošnju goriva, efikasno usmeravajte cisterne sa gorivom i pratite korišćenje opreme dan po dan, sat po sat u cilju efektivnog upravljanja performansama i stanjem vaših sredstava. Obuzdajte glavne troškove vašeg poslovanja putem proaktivnog praćenja korišćenja i potreba za održavanjem.

 

Sa informacija sa Product Linka, možete premestiti opremu tamo gde je najpotrebnija i time povećati iskorišćenost. Pored toga, možete lako da podesite granice gradilišta i bezbednosna upozorenja da vas obaveste o neovlašćenom korišćenju opreme. Za maksimalnu efikasnost možete identifikovati neefikasno korišćenje, odrediti pravu veličinu vašeg mašinskog parka, kontrolisati troškove goriva i uvideti mogućnost poboljšanog usmeravanja.

 

Korišćenjem Product Linka za praćenje i upravljanje stanjem vaše opreme, možete efektivno da planirate i sprovodite servise i održavanje da produžite vek opreme i izbegnete skupe mehaničke kvarove. Product Link dozvoljava vam rad sa vašim dilerom na pravljenju fleksibilnog, pristupačnog servisnog plana za vaš rad.