D6 XE

NOVI DOZER D6 XE

Model Cat D6 XE je prvi dozer na svijetu sa podignutim električnim pogonom. Tehnologija nove generacije omogućava konstantnu snagu na tlu, veću okretnost i kraće vrijeme ciklusa sa do 35 procenata nižom potrošnjom goriva i smanjenim troškovima održavanja. Izbor funkcija Cat tehnologije Connect GRADE dodatno olakšavaju rad dodatno smanjujući vam potrebno vrijeme, materijal i napor rukovaoca, pomažući da podignete vaše poslovanje na viši nivo.

DO 12% NIŽI TROŠKOVI ODRŽAVANJA

 

Specijalno napravljen da smanji vaše troškove servisa i održavanja sa unaprjeđenim komponentama, dužim servisnim intervalima i manjim brojem stavki planiranog održavanja.

 

DO 35% NIŽA POTROŠNJA GORIVA

 

Električni pogon pruža najveći nivo produktivnosti i značajno smanjuje potrošnju goriva.

 

 

DO 50% VEĆA PRODUKTIVNOST SA CAT TEHNOLOGIJOM

 

Povećajte produktivnost sa fabrički ugrađenim tehnologijama kao što su Cat GRADE sa opcijom Slope Assist i Cat GRADE sa 3D.

 

 

ELEKTRIČNI POGON

Električni pogon je najefikasniji način za prijenos snage na tlo, tako da dozer može da uradi više posla dok troši značajno manje goriva. Sa električnim pogonom nema stepena prijenosa za prebacivanje. Samo izaberite brzinu kretanja i krenite - snaga na tlu se neprekidno optimizuje. Električni pogon je i trajno rješenje jer nema gubitka efikasnosti tokom vremena. Električni pogon ima 90% manje pokretnih dijelova od tradicionalnog Power Shift mjenjača. Sa manje komponenti za zamjenu i dužim projektovanim vijekom do remontovanja, štedite vrijeme i novac na održavanju.

   

BOLJE I BRŽE RAVNANJE

Ovaj novi dozer je napravljen da poboljša ravnanje sa boljom ravnotežom, poboljšanim VPAT nožem, novom opcijom donjeg stroja i izborom tehnologija, što pomaže da brže postignete bolje rezultate.

 

 

BOLJA RAVNOTEŽA

Jača, lakša struktura VPAT je redizajnirana da vam pruži bolju ravnotežu za ravnanje. Nema potrebe za zadnjim priključkom ili protivtegom.

 

 

NIŽI PRITISAK NA TLO

Novi, širi LGP VPAT lanci su namjenski napravljeni i opremljeni centriranim papučama širine 915 mm (36 in). To ima za rezultat pritisak na tlu do 35 kPa, koji pomaže kod rada na mekom tlu.

 

SVESTRANOST NOŽA

Cat noževi VPAT vam pružaju najveći opseg pomjeranja u klasi, tako da se možete nositi sa izazovnim poslovima kao što su pravljenje kanala i zatrpavanje. Na kraju posla, zakošeni VPAT nož održava horizontalan položaj tako da dobijate ravnomjerniji nagib.

 

BRŽE RAVNANJE

Brže ravnanje – u opsegu brzina 2.5-3.0 – bez gubitka kvaliteta. Širi LGP nož znači manje prolaza. Nova opcija donjeg stroja za završno ravnanje (10 rolni) daje ravnomjerniji nagib, na većim brzinama, čak i na teškim površinama kao što su pijesak i šljunak.

 

 

 

   

 

NAPRAVLJEN ZA RUKOVAOCE

Kabina modela D6 XE je napravljena da podigne standard komfora i produktivnosti rukovaoca. Pored ekrana osjetljivog na dodir od 10 inča, standardno pneumatsko sjedište je šire, a postoje opcije dodatog podešavanja unazad i kožnog sjedišta sa grijanjem/hlađenjem, dok različita podešavanja sjedišta doprinose boljem prilagođavanju dozera specifičnim potrebama rukovaoca. Opcija za profil u aplikaciji omogućava kreiranje više profila koji čuvaju podešavanja mašine za različite poslove ili više rukovaoca.

 

 

Standardno je ugrađena retrovizorska kamera sa visokom rezolucijom slike. Ona se vidno prikazuje na glavnom displeju i ima linije za navođenje za pomoć pri kretanju unazad. Redizajnirana kabina sa integrisanom zaštitnom strukturom kod prevrtanja (ROPS) ima oko 15% veću površinu stakla, koja vam pruža bolju svestranu preglednost.