D6

NOVI DOZER D6

Premjestite materijal uz niže troškove sa potpuno automatskim mjenjačem, izuzetno niskom potrošnjom goriva i smanjenim troškovima servisa/održavanja. Uživajte u nenadmašnom komforu i većoj vidljivosti u potpuno redizajniranoj kabini. Izbor funkcija Cat tehnologije Connect GRADE dodatno olakšavaju rad dodatno smanjujući potrebno vrijeme, materijal i napor rukovaoca. Model D6 je legendarna svestranost kojoj vjerujete, sa dodatnim performansama i efikasnošću, što pomaže da podignete vaše poslovanje na viši nivo.

DO 9% NIŽI TROŠKOVI ODRŽAVANJA

 

Specijalno napravljen da smanji vaše troškove servisa i održavanja sa unaprjeđenim komponentama, dužim servisnim intervalima i manjim brojem stavki planiranog održavanja.

 

DO 20% NIŽA POTROŠNJA GORIVA

 

Potpuno automatski mjenjač sa 4 brzine neprekidno se podešava za obezbeđivanje maksimalne efikasnosti i snage na tlu, bez dodatnih pokreta rukovaoca.

 

 

DO 50% VEĆA PRODUKTIVNOST SA CAT TEHNOLOGIJOM

 

Povećajte produktivnost sa fabrički ugrađenim tehnologijama kao što su Cat GRADE sa opcijom Slope Assist i Cat GRADE sa 3D.

 

POTPUNO AUTOMATSKI

Caterpillar inženjeri su napravili potpuno automatski mjenjač s 4 brzine da vam pruže veću produktivnost i efikasnost, lak rad i mirno mijenjanje brzina. Samo postavite željenu brzinu kretanja i dozer će se podesiti da pruži maksimalnu efikasnost i snagu na tlu.

  

BOLJE I BRŽE RAVNANJE

Ovaj novi dozer je napravljen da poboljša ravnanje sa boljom ravnotežom, poboljšanim VPAT nožem, novom opcijom donjeg stroja i izborom tehnologija, što pomaže da brže postignete bolje rezultate.

 

 

BOLJA RAVNOTEŽA

Jača, lakša struktura VPAT je redizajnirana da vam pruži bolju ravnotežu za ravnanje. Nema potrebe za zadnjim priključkom ili protivtegom.

 

 

NIŽI PRITISAK NA TLO

Novi, širi LGP VPAT lanci su namjenski napravljeni i opremljeni centriranim papučama širine 915 mm (36 in). To ima za rezultat pritisak na tlu do 35 kPa, koji pomaže kod rada na mekom tlu.

 

SVESTRANOST NOŽA

Cat noževi VPAT vam pružaju najveći opseg pomjeranja u klasi, tako da se možete nositi sa izazovnim poslovima kao što su pravljenje kanala i zatrpavanje. Na kraju posla, zakošeni VPAT nož održava horizontalan položaj tako da dobijate ravnomjerniji nagib.

 

BRŽE RAVNANJE

Brže ravnanje – u opsegu brzina 2.5-3.0 – bez gubitka kvaliteta. Širi LGP nož znači manje prolaza. Nova opcija donjeg stroja za završno ravnanje (10 rolni) daje ravnomjerniji nagib, na većim brzinama, čak i na teškim površinama kao što su pijesak i šljunak.

 

 

 

   

 

NAPRAVLJEN ZA RUKOVAOCE

Kabina modela D6 je napravljena da podigne standard komfora i produktivnosti rukovaoca. Pored ekrana osjetljivog na dodir od 10 inča, standardno pneumatsko sjedište je šire, a postoje opcije dodatog podešavanja unazad i kožnog sjedišta sa grijanjem/hlađenjem, dok različita podešavanja sjedišta doprinose boljem prilagođavanju dozera specifičnim potrebama rukovaoca. Opcija za profil u aplikaciji omogućava kreiranje više profila koji čuvaju podešavanja mašine za različite poslove ili više rukovaoca.

 

 

Standardno je ugrađena retrovizorska kamera sa visokom rezolucijom slike. Ona se vidno prikazuje na glavnom displeju i ima linije za navođenje za pomoć pri kretanju unazad. Redizajnirana kabina sa integrisanom zaštitnom strukturom kod prevrtanja (ROPS) ima oko 15% veću površinu stakla, koja vam pruža bolju svestranu preglednost.