MINI BAGERI NOVE GENERACIJE

MINI BAGERI NOVE GENERACIJE

KONSTRUISANI IMAJUĆI VAS NA UMU

Za najbolji rad, potrebni su vam udobni strojevi u koje možete da se pouzdate. Nova generacija mini bagera je konstruisana imajući vas na umu. Mašine visokih performansi nisu samo pristupačne, već imaju i poboljšano servisiranje, komfor i kontrolu.

           

 LINIJA 1-2 TONE

            

  LINIJA 6-10 TONE

VISOKE PERFORMANSE

Novi multifunkcionalni i svestrani mini bageri su najbolji u svojoj klasi kada su u pitanju produktivnost i performanse. Možete da prilagodite podešavanje rukovaoca da odgovaraju trenutnom zadatku, sa podesivom hidraulikom i brzinom. Nova generacija modela pruža do 20% bolje performanse, bez ugrožavanja niske potrošnje goriva.

UDOBNOST I KONTROLA

Kontrola je u vašim rukama, džojstici i tempomat olakšavaju i ubrzavaju manevrisanje, postavljanje i vožnju u bageru. Možete da izaberete startovanje mašine pritiskom na dugme zahvaljujući opcionom Bluetooth ključu.

     

PRISTUPAČNOST

Nova generacija mini bagera nudi niže troškove posjedovanja i korištenja. Sada možete da trošite manje vremena i novca za servisiranje, popravke i gorivo. Čelična konstrukcija je trajna, a dijelovi imaju konkurentne cijene, čineći ovaj novi opseg investicijom u kvalitet i efikasnost.

SERVISIRANJE BEZ NEPRILIKA

Servisiranje i popravci su olakšani poboljšanim pristupom, koji smanjuje vrijeme za opsluživanje. Duži servisni intervali znače manje zastoja i produktivnije vrijeme na gradilištu. Hajde da obavimo posao!

   

Katalog