Lajme

Lajme

Cat® Advansys™ Maja dhe përshtatës

Cat Advansys™ është sistemi i veglave me i ri dhe më robust për punimin dhe germimin e tokës duke përfaqësuar standardin më të lartë në GET pa çekiç.Majat dhe përshtatësit Cat Advansys™ janë ndërtuar për të ofruar produktivitet...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

FABRIKUAR PËR BOTËN TUAJ

Suksesi juaj vjen nga eksperienca. Ju dini si të fokusoheni tek vlera reale e riciklimit, dhe të veçoni me shpejtësi materialet për përpunim. Seria E RE MH3000 e manovruesit të materialeve është FABRIKUAR posaçërisht për aplikime...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Caterpillar më i vogël në qytetin më të vogël në botë

Humi në Istria njihet si qyteti më i vogël në botë.  Ai shtrihet në pjesën qendrore të Istrias, 14 kilometra në juglindje të Buzetit dhe ka ekzistuar prej shekujsh (gjurmët e para të shkruara datojnë që nga 1102). ...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Një anije shkolle “Jadran” në lundrimet e ardhshme me besueshmërinë e motorëve Caterpillar

Është një nder dhe kënaqësi e madhe t’ju informojmë se Teknoxgroup së bashku me Kantierin Detar Adriatik Bijela, pikërisht në këto momente, gjatë publikimit të këtij artikulli, po punon për rikonstruksionin e anijes shkollë me...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Të kalosh lumin Ljubljanica me eskavatorët Caterpillar

Ky është viti i gjashtë radhazi që Shtëpia e Eksperimenteve organizon "Znanstival".  Festivali po bëhet një prezantues i përhershëm në aktivitetet e verës në kryeqytet.  Programi i pasur i festivalit u mbajt...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Makineritë tona ndihmojnë të rrezikuarit nga katastrofat e përmbytjeve

Në fillim të majit 2014, Bosnja dhe Hercegovina u godit nga përmbytje shkatërruese.  Lumenjtë e rrëmbyer shkaktuan dëme dhe shkatërruan ndërtesa banimi në një pjesë të madhe të vendit.  Shumë qytetarë mbetën pa...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Projektet e para “PRODUKTE TË GATSHME” në sistemin energjetik:

INë periudhën kohore nga 2013, TEKNOXGROUP ka nisur disa projekte të centraleve të kombinuara anembanë territorit që ajo mbulon.  Pas futjes së familjes së gjeneratorëve CG me gaz (CG 132, 170 dhe 260) në linjën e...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë
Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s