Mini ekskavatorët

Mini ekskavatorët

Një linjë e gjerë e ekskavatorëve hidraulikë Cat® mini nga 1-10 tonë metrikë ofron performancë për të gërmuar dhe për të qenë produktiv për çdo punë. Performanca superiore në një dizajn kompakt ju ndihmon të bëni punën edhe në hapësirat shtrënguese. Mini ekskavatorët Cat ju japin një miksim fuqie, rehati dhe stabiliteti për ta bërë ditën tuaj të punës më të lehtë dhe më produktive.

 

Modeli

 

Fuqia Neto

 

Pesha Operative

 

Zgjatja maksimale

 

Te dhëna teknike

300.9D

9,6 kW

935 kg

3,074 m 

Katallog

301.5

16,1 kW

1.760 kg (VAB)

3,80 m Katallog

301.6

16,1 kW1.960 kg3,80 mKatallog

301.7 CR

16,1 kW1.835 kg (VAB)3,97 mKatallog

301.8

16,1 kW1.895 kg (VAB)4,11 mKatallog
302 CR

16,1 kW

2.100 kg (VAB)

2.200 kg

4,11 mKatallog

302.7 CR

17,6 kW

2.670 - 3.040 kg

4,51-4,71 mKatallog
302.7D CR

15,2 kW

2.670 kg

3,84 m

Katallog

303 CR

17.6 kW3.140-3.545 kg4,83-5,11 mKatallog

303E CR

17.5 kW

3.530 kg

4,81 m

Katallog

303.5 CR

17.6 kW3.620 - 4.190 kg5,13-5,38 mKatallog
303.5E2 CR 

17.5 kW

3.508-3.692 kg

5,06 m

Katallog

304E2 CR

30 kW

4.050 kg

5,35 m 

Katallog

305E2 CR

30 kW

5.140 kg

5,60 m 

Katallog 

305.5E2 CR 

32,9 kW

5.380 kg

5,79 m 

Katallog

306 CR

41,7 kW

7.175 kg

6,13 mKatallog

307.5

41.7 kW8.233 kg6,297 mKatallog
308 CR / 308 CR VAB53.3 kW

9.380 kg

9.403 kg (VAB)

 7,141 m

 6,612 m

Katallog

Katallog (VAB)

309 CR53.3 kW9.403 kg

 7,14 m

Katallog 
309 CR VAB53.3 kW9.550 kg

 6,612 m

Katallog 

310

53.3 kW10.182 kg7,644 mKatallog