Eskavatorët me rrota

Eskavatorët me rrota

Aftësia për të kryer shumë funksione dhe për të lëvizur lirshëm e një Ekskavatori me Goma të shpesh bën të mundur që t'i përfundoni punimet duke përdorur më pak makineri në më pak kohë. Të përshtatshme në mënyrë ideale për një numër përdorimesh, si psh për pastrimin e kanaleve ose mirëmbajtjen e rrugëve të cilat kërkojnë lëvizje, kur përdorin një pajisje pune. Të aftë për të udhëtuar deri në 37km/orë, ekskavatorët me goma mund të lëvizin me shpejtësi nga njëra punë te tjetra duke ulur në minimum nevojën për transportim shtesë.

 

ModelNet PowerOperating WeightMax ReachSpecifications

M314

100 kW

18.000 kg

8,65 m

Katallog

M315

110 kW

15.700 - 18.000 kg

8,98 m

Katallog

M316

110 kW18.400 kg8,97 mKatallog
M317112 kW17.350 - 20.100 kg9,22 m

Katallog

M318129 kW19.950 kg9,21 m

Katallog

M319129 kW21.050 kg9,21 m

Katallog

M320129 kW21.200 kg9,29 m

Katallog

M320F

126 kW

18.750 - 20.650 kg

9,58 m

Katallog

M322F

126 kW

20.800 - 22.330 kg

10,30 m

Katallog