Për ne

Për ne

Teknoxgroup është distributor i kompanisë Caterpillar në regjionin e Sllovenisë, Kroacisë, Bosnës dhe Hercegovinës, Serbisë, Malit të Zi, Shqipëri, Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës.

Në mënyrë që t'i sherbejë klientelës se tij me një gamë më të gjerë produktesh, Teknoxgroup-i është gjithashtu edhe Shitës i autorizuar për Hartl copëtuesit dhe sitat.

Zgjidhjet tona

 • Përkrahja e produkteve duke përfshirë CSA, RAF dhe RBF
 • Pajisje dhe motorrë të ri
 • Të përdorura
 • Huazim
 • Konsultime dhe projekte

Vizioni i ynë

Zgjidhjet tona do të jenë të qëndrueshme dhe të falënderuara nga çdokush, duke e llogaritur këtu edhe konkurencën, si faktor kryesor i suksesit të konsumatorëve tonë më lojal.

Misioni jonë

Të zhvillojmë dhe ofrojmë zgjidhjet më të reja dhe me vlerë për konsumatorët tonë.

Faktoret Kritik Te Suksesit Tonë

 • Raporti me konsumatorë
 • Shkëlqyeshmëria e shërbimeve
 • Raporti me partnerët/furnizuesit
 • Orgnizimi efikas
 • Njohja e produkteve dhe aplikacioneve
 • Financat solide

Teknoxgroup dhe njerëzit e tij

Caqet tona do të realizohen falë fuqisë, profesionalitetit, shkëlqyeshmërisë dhe pasionit të njerëzve tonë. Ata paraqesin Teknoxgroup-in çdo ditë me etikën, produktivitetin, punën ekipore dhe dukjen e tyre. Njerëzit tonë janë faktori kyç në raport me konsumatorët tonë dhe kërkesat bazë të tyre.

Kompanitë brenda grupit