Lajme

Lajme

CAT ADVANSYS

Cat Advansys™ është sistemi i veglave me i ri dhe më robust për punimin dhe germimin e tokës duke përfaqësuar standardin më të lartë në GET pa çekiç.Majat dhe përshtatësit Cat Advansys™ janë ndërtuar për të ofruar produktivitet...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Sërish në qytetin e Fierit...Shqipëri

Ja ku jemi sërish, bypassi i Fierit u vu sërish në lëvizje dhe një rifreksim i planit është i domosdoshëm. Sezoni i verës po troket dhe shumë shpejt shumë lloj veturash do të sulen në jug drejt plazheve të bukura të detit...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

FABRIKUAR PËR BOTËN TUAJ

Suksesi juaj vjen nga eksperienca. Ju dini si të fokusoheni tek vlera reale e riciklimit, dhe të veçoni me shpejtësi materialet për përpunim. Seria E RE MH3000 e manovruesit të materialeve është FABRIKUAR posaçërisht për aplikime...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Flatrat e produktivitetit

Jemi në jugperëndim të Shqipërisë. Diell, plazhe ranore dhe palma. Ndodhemi në një zonë pranë qytetit të lashtë të Apolonisë, qendrës kulturore dhe historike, së bashku me shumë atraksione të tjera nga periudha klasike dhe...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Caterpillar më i vogël në qytetin më të vogël në botë

Humi në Istria njihet si qyteti më i vogël në botë.  Ai shtrihet në pjesën qendrore të Istrias, 14 kilometra në juglindje të Buzetit dhe ka ekzistuar prej shekujsh (gjurmët e para të shkruara datojnë që nga 1102). ...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Një anije shkolle “Jadran” në lundrimet e ardhshme me besueshmërinë e motorëve Caterpillar

Është një nder dhe kënaqësi e madhe t’ju informojmë se Teknoxgroup së bashku me Kantierin Detar Adriatik Bijela, pikërisht në këto momente, gjatë publikimit të këtij artikulli, po punon për rikonstruksionin e anijes shkollë me...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Të kalosh lumin Ljubljanica me eskavatorët Caterpillar

Ky është viti i gjashtë radhazi që Shtëpia e Eksperimenteve organizon "Znanstival".  Festivali po bëhet një prezantues i përhershëm në aktivitetet e verës në kryeqytet.  Programi i pasur i festivalit u mbajt...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë
Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s