Produktet

Produktet

 CATNë sipërmarrjen Teknoxgroup Kosovo konsumatorëve ju ofrojmë mekanizëm të ri ndërtimor të firmës Caterpillar dhe pjesët e punës përkatëse shtesë.

Në ofertën tonë mund të gjeni edhe makina të përdorura të punës, secila makinë e punës e ofruar është  renditur në kategorinë përkatëse (nga 1 deri në 5) varësisht nga gjendja e përdorimit, ashtuqë ju mund të vendosni për blerjen tuaj duke qenë të informuar mirë.Reparti Power Systems, i cili funksionon në kuadër të sipërmarrjes tonë, ju ofron blerësve spektër tjetër  të makinave nga oferta jonë si:

  • motorë të anijeve,
  • agregatë elektrik,
  • motorë industrial.

CAT ponudbaPër të gjitha makinat dhe motorët nga programi ynë i shitjes ju ofrojmë pjesë rezervë origjinale, të cilat,  falë radhitjes së mirë të depove dhe infrastrukturës përkatëse,  ju sjellim në kohën që ju përshtatet juve. Ju ofrojmë pjesë rezervë të reja si dhe ato klasike apo të renovuara, për  të cilat  vlen edhe garancioni.

Ofertën e pjesëve rezervë origjinale e plotësojmë me fluidet CAT - vajrat  CAT, fluidet ftohëse,  antifriz CAT dhe aditivët CAT.