Održavanje i podrška

Održavanje i podrška

U TEKNOXGRUP d.o.o. naša podrška Vaših mašina ne podrazumijeva samo prodaju pa dostavu nove, korištene ili iznajmljene jedinice nego je to tek početak naše podrške.

Kako bismo pokazali svoju predanost, imenovali smo kroz sve teritorije TEKNOXGRUPE 14 Predstavnika proizvodne podrške (PSR-ova). Većina su bivši servisni tehničari s godinama terenskog iskustva, vještinama i znanjem. A što je najvažnije, oni su ljudi koje Vi poznajete i kojima vjerujete: njihov je zadatak da Vas posjete ili na licu mjesta ili u Vašoj kancelariji, sa samo jednom misijom:

Smanjivanje Vaših operativnih troškova i troškova održavanja

  • Sprečavanjem ispada iz pogona
  • Držanjem vaše opreme uvijek u vrhunskoj formi
  • Produžavanjem života komponenata te samim time i Vaše opreme

Kako imaju sveobuhvatno znanje naših dijelova i usluga, oni će se konsultovati s Vama te prilagoditi našu ponudu Vašim potrebama. Postat će Vam pravi “savjetnici” u poslu te živi primjer naše predanosti da Vam pomognemo da povećate svoju zaradu.

Predstavnici PSR dat će Vašim radnicima SAVJETE kako da ispravno koriste jedinice, kako biste uvijek izvukli maksimum uz najniže moguće troškove. Tako će vas upoznati s konceptima:

Koncepti koje su naši korisnici već prepoznali i priznali kao koncepte koji ušteđuju novac i smanjuju brige. Zašto ih ne biste isprobali?

Uz pomoću sljedećeg alata saznajte koji je predstavnik PSR zadužen za Vaše područje. Stupite s njim u vezu pa se dogovorite kada će Vas posjetiti na željenoj lokaciji. Nećete požaliti!