D6

D6 BULDOZER I RI

Lëvizni materialin me një kosto më të ulët me një transmetim plotësisht automatik, efikasitet të jashtëzakonshëm të karburantit dhe kosto të ulët të shërbimit/mirëmbajtjes. Një zgjedhje e veçorive të teknologjisë Cat Connect GRADE shton lehtësinë e funksionimit duke ju ndihmuar të kurseni edhe më shumë kohë, materiale dhe punë të operatorit. D6 është shkathtësia legjendare që ju besoni, me performancë të shtuar dhe efikasitet për t'ju ndihmuar ta çoni biznesin tuaj në nivelin tjetër.

DERI NË 9% KOSTO MË TË ULËT MIRËMBAJTJEJE

 

Projektuar posaçërisht për të ulur kostot e shërbimit dhe mirëmbajtjes tuaj me përbërës të azhornuar, interval më të gjatë shërbimi dhe më pak detyra të planifikuara të mirëmbajtjes.

 

DERI NË 20% MË EFIKASE NDAJ KARBURANTIT

 

Transmetimi plotësisht automatik përshtatet vazhdimisht për efikasitetin dhe fuqinë maksimale në tokë pa hyrjen e shtuar të operatorit.

 

 

DERI NË 50% MË SHUMË PRODUKTIVITET ME TEKNOLOGJINE E CAT

 

Rritni produktivitetin tuaj me teknologjitë e instaluara në fabrikë si Cat GRADE me ndihmën e pjerrësisë dhe Cat GRADE me 3D.

 

PLOTËSISHT AUTOMATIK

Inxhinierët e Caterpillar hartuan një transmetim plotësisht automatik me shpejtësi për t'ju dhënë më shumë produktivitet dhe efikasitet, funksionim të lehtë dhe ndryshim të qetë. Thjesht vendosni shpejtësinë tuaj të dëshiruar të tokës dhe pompa përshtat për efikasitetin dhe fuqinë maksimale në tokë.

  

GRADONI MË MIRË DHE MË SHPEJTË

Kjo pompë e re është ndërtuar për renditjen e performancës me ekuilibër më të mirë, përmirësime të tehut VPAT, një mundësi e re nënshartese dhe zgjedhje teknologjike për t'ju ndihmuar të merrni rezultate më të mira në më pak kohë. Bilanci më i mire, struktura më e fortë, e lehtë VPAT është ridizenjuar për t'ju dhënë ekuilibër më të mirë për notimin. Nuk ka nevojë për një implementim të pasme ose kundërpeshë.

 

 

BILANCË MË E MIRË

Struktura VPAT është tashmë më e fortë, më e lehtë. Eshtë ridizenjuar për t'ju dhënë ekuilibër më të mirë për notim. Nuk ka nevojë për një implementim të pasëm ose kundërpeshë.

 

 

PRESIONI I ULËT I TOKËS

Një LGP VPAT i ri për matës të gjerë është i ndërtuar dhe i pajisur me qëllim që të masë 915 mm (36 in). Kjo shton deri në 35 kPa presion në tokë për t'ju ndihmuar të merrni një gjendje të butë.

 

SHKATHTËSIA E TEHUT

Tehet Cat VPAT ju japin klasin e gamës lëvizëse drejtuese, kështu që ju të mund të trajtoni punë sfiduese me qetësi. Për të mbaruar punën, tehu VPAT kur ka kënd, në mënyrë që ta gradoni më butë, mbetet në nivel.

 

GRADONI MË SHPEJT

Grada më e shpejtë - në intervalin e shpejtësisë 2.5-3.0 - pa sakrifikuar cilësinë. Teh më i gjerë LGP do të thotë më pak kalime. Opsioni i ri i gradimit të nënkarkerimit (10-rrotullues) ju jep gradë më të buta, me shpejtësi më të madhe, madje edhe në sipërfaqe të ndryshme të vështira si rëra dhe zhavorri.

 

 

 

   

 

DIZENJUAR PËR OPERATORËT

Kabina D6 është krijuar për të ngritur standardin e komoditetit dhe produktivitetit të operatorit. Përveç ekranit me prekje prej 10 inçesh, sedilja standarde e pezullimit të ajrit është më e gjerë me rregullim të shtuar prapa, kanë gjithashtu opsionet e sediljeve prej lëkure të ngrohjes / ftohjes, dhe një sërë opsionesh të tjera të sediljeve që ndihmojnë buldozerin të ndjehet i përshtatur për nevojat specifike të operatorit.

 

 

Profili i aplikimit ju lejon të krijoni profile të shumta që ruajnë cilësimet e makinerisë për punë të ndryshme ose operatorë të shumtë. Një aparat fotografik i pasëm me definicion të lartë është standard. Ai shfaqet dukshëm në ekranin kryesor dhe përfshin linja rezervë për t'ju ndihmuar. Kabina e ridizenjuar me strukturë të integruar mbrojtëse Rollover (ROPS) ka rreth 15% më shumë sipërfaqe qelqi për t'ju dhënë shikueshmëri më të mirë gjithandej.