Rreth nesh

Rreth nesh

Teknoxgroup është Dealer (përfaqësuesi i autorizuar) i Caterpillar-it në territorin e Sllovenisë, Kroacisë, Bosnje -Herzegovinës, Serbisë, Malit të Zi, Maqedonisë, Kosovës dhe Shqipërisë

Në mënyrë që t'i sherbejë klientelës se tij me një gamë më të gjerë produktesh, Teknoxgroup-i është gjithashtu edhe Shitës i autorizuar për Hartl copëtuesit dhe sitat.

Zgjidhjet që ofrojmë ne

  • Mbështetje për produktet përfshirë CSA, RAF dhe RBF
  • Makineri dhe motorë të rinj
  • Makineri të përdorura
  • Makineri me qera
  • Shërbime konsulence dhe projekte 

  Vizioni ynë

  Zgjidhjet që ofrojmë ne do të jenë aq efikase saqë të gjithë, përfshirë edhe konkurrentët tanë, do t'i konsiderojnë ato si faktor kyç të suksesit të klientëve tanë më besnikë.

  Misioni Ynë

  Të gjejmë dhe ofrojmë zgjidhjet më të mira e më të suksesshme për klientët tanë.

   

  Faktorët tanë Vendimtarë për Suksesin

   • Marrëdhënia me Klientin
   • Cilësia e shkëlqyer e shërbimeve
   • Marrëdhënia me partnerët/furnitorët
   • Organizimi efikas
   • Njohuri mbi produktet dhe aplikimin e tyre
   • Qëndrueshmëria financiare 

   Teknoxgroup dhe njerëzit që punojnë për të

   Synimet tona do të realizohen falë forcës, profesionalizmit, punës së shkëlqyer dhe pasionit të njerëzve tanë. Ata janë pasqyrë e Teknoxgroup-it çdo ditë me etikën, produktivitetin, punën në grup dhe paraqitjen e tyre. Janë ata faktori kyç në ndërtimin e marrëdhënieve me klientelën dhe përmbushjen e aspiratave të tyre. 

   Kompanitë e grupit