MINI EKSKAVATORËT E GJENERATËS TJETËR

MINI EKSKAVATORËT E GJENERATËS TJETËR

DIZENJUAR ME JU NË MENDJE

Për të bërë punën tënde më të mirë, të duhet një makineri e rehatshme tek e cila të kesh besim. gjenerata tjetër e mini ekskavatorëve është dizenjuar me ty në mendje. Makineritë me performancë të lartë jo vetëm janë të përballueshme por kanë shërbim, rehati dhe kontroll të përmirësuar.

           

 KATEGORIA 1-2 TON

            

  KATEGORIA 6-10 TON

PERFORMANCË E LARTË

Multifunksional dhe i shkathët, modelet e rinj të miniekskavatorëve janë më të mirët e klasit të tyre për produktivitet dhe performancë. Ju mund të personalizoni preferencat e operatorit që të përputhen me punën që keni në dorë dhe hidraulike që përshtaten dhe me preferencat e shpejtësisë. Modelet e gjeneratës tjetër ofrojnë deri në 20% performancë pa bërë kompromis me efiçensën e karburantit.

REHATI DHE KONTROLL

Duke vënë kontrollin në duart tuaja, leva dhe cruise control e bëjnë manovrimin, pozicionimin dhe udhëtimin në ekskavatorin tuaj më të lehtë dhe të shpejtë. You mund të ndizni makinerinë vetëm me një buton falë një çelësi me Bluetooth.

     

I PËRBALLUESHËM

Gjenerata tjetër e mini ekskavatorëve ofron kosto më të ulëta pronësie dhe operatori. Tani ju mund të shpenzoni më pak kohë për shërbime, riparime dhe karburant. Dizajni i gjithi prej çeliku është i durueshëm dhe pjesët kanë çmime konkurruese, duke e bërë këtë gamë të re një investim në cliësi dhe efiçensë.

SERVIS PA PENGESA

Shërbimi dhe riparimi janë të thjeshta falë aksesit më të lehtë në mënyrë që koha e shërbimit të shkurtohet. Intervale më të gjata shërbimi do të thotë më pak kohë pa punë dhe orë më produktive në punë. Le të punojmë!

   

 

Katallog

 

SETE PËRMIRËSIMI PËR MINI EKSKAVATORË