НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА МИНИ РОВОКОПАЧИ

НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА МИНИ РОВОКОПАЧИ

СОЗДАДЕНА МИСЛЕЈЌИ НА ВАС

За најдобри резултати потребна ви е удобна машина на која може да се потпрете. Новата генерација мини ровокопачи се дизајнирани мислејќи токму на вас. Овие машини со високи перформанси не само што имаат пристапни цени, туку може да се пофалат и со подобрени карактеристики во однос на сервисирањето, удобноста и контролата.

           

 1-2 ТОНСКА ЛИНИЈА

            

  6-10 ТОНСКА ЛИНИЈА

ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ

Мултифункционални и универзални, новите модели на мини ровокопачи се најдобри во нивната класа во однос на продуктивноста и перформансите. Можете да ги прилагодите поставките на ракувачот за да одговараат на задачата во склад со прилагодливата хидраулика и поставките за брзина. Моделите од новата генерација испорачуваат до 20% повеќе изведба без да ја загрозуваат ефикасноста во однос на потрошувачката на гориво.

УДОБНОСТ И КОНТРОЛА

Ставајќи ја контролата во Ваши раце, џојстикот и темпоматот го прават маневрирањето, позиционирањето и возењето на ровокопачот поедноставно и побрзо. Може да изберете да ја стартувате машината со притискање на копче, благодарение на опционалниот клуч кој се активира со Bluetooth.

     

ПРИСТАПНИ ЦЕНИ

Најновата генерација мини ровокопачи нудат пониски трошоци за сопственост и оперативни трошоци. Сега може да потрошите помалку време и пари за сервисирање, поправки и гориво. Дизајнот целосно изработен од челик е издржлив и деловите се по конкурентни цени, што ги прави новите машини одлична инвестиција во однос на квалитетот и ефикасноста.

СЕРВИСИРАЊЕ БЕЗ НАПОР

Сервисирањето и поправката се едноставни благодарение на подобрениот пристап, па така скратено е и времето за сервисирање. Подолгите интервали на сервисирање значат помалку време на застој и повеќе продуктивни часови на терен. Ајде да ја завршиме работата!

   

Каталог