MINI EKSKAVATORËT E GJENERATËS TJETËR

MINI EKSKAVATORËT E GJENERATËS TJETËR

DIZENJUAR ME JU NË MENDJE

Për të bërë punën tënde më të mirë, të duhet një makineri e rehatshme tek e cila të kesh besim. gjenerata tjetër e mini ekskavatorëve është dizenjuar me ty në mendje. Makineritë me performancë të lartë jo vetëm janë të përballueshme por kanë shërbim, rehati dhe kontroll të përmirësuar.

           

 KATEGORIA 1-2 TON

            

  KATEGORIA 6-10 TON

PERFORMANCË E LARTË

Multifunksional dhe i shkathët, modelet e rinj të miniekskavatorëve janë më të mirët e klasit të tyre për produktivitet dhe performancë. Ju mund të personalizoni preferencat e operatorit që të përputhen me punën që keni në dorë dhe hidraulike që përshtaten dhe me preferencat e shpejtësisë. Modelet e gjeneratës tjetër ofrojnë deri në 20% performancë pa bërë kompromis me efiçensën e karburantit.

REHATI DHE KONTROLL

Duke vënë kontrollin në duart tuaja, leva dhe cruise control e bëjnë manovrimin, pozicionimin dhe udhëtimin në ekskavatorin tuaj më të lehtë dhe të shpejtë. You mund të ndizni makinerinë vetëm me një buton falë një çelësi me Bluetooth.

     

I PËRBALLUESHËM

Gjenerata tjetër e mini ekskavatorëve ofron kosto më të ulëta pronësie dhe operatori. Tani ju mund të shpenzoni më pak kohë për shërbime, riparime dhe karburant. Dizajni i gjithi prej çeliku është i durueshëm dhe pjesët kanë çmime konkurruese, duke e bërë këtë gamë të re një investim në cliësi dhe efiçensë.

SERVIS PA PENGESA

Shërbimi dhe riparimi janë të thjeshta falë aksesit më të lehtë në mënyrë që koha e shërbimit të shkurtohet. Intervale më të gjata shërbimi do të thotë më pak kohë pa punë dhe orë më produktive në punë. Le të punojmë!

   

 

Katallog