EKSKAVATORËT MESATARË

EKSKAVATORËT MESATARË

Përmasat e tyre i bëjnë ekskavatorët me madhësi të mesme Cat® të lehtë për t'u transportuar në vendin e punës. Me fuqi të bollshme, teknologji ekskluzive të pajisur nga fabrika, kabina të rehatshme, mirëmbajtje të thjeshtë dhe bashkangjitje të përputhshme Cat, ekskavatorët me madhësi të mesme Cat do t'ju ndihmojnë të përfundoni projekte të mëdha me një kosto më të ulët.

 

 

ModelFuqia NetoPesha OperativeZgjatja maksimaleTe dhëna teknike

320 (HRC)

121 kW

22.500 kg

9,86 m 

Katallog

320 (LRC)

117 kW 

22.400 kg

9,86 m

Katallog

320GC (HRC)

109 kW21.900 kg

9,86 m 

Katallog

320GC (LRC)

107 kW19.800 kg

9,85 m 

Katallog

323 (HRC)

121 kW23.900 kg

9,86 m

Katallog

323 (LRC)

117 kW

24.500 kg

9,87 m 

Katallog

323N

129 kW

23.200 kg

10,14 m

Katallog

323F LN

120 kW

22.300 kg

9,85 m

Katallog

325128.5 kW22.500-28.800 kg9,78 m

Katallog

326

150 kW25.800 kg10,120 mKatallog

326F L/F LN

149 kW

25.660 kg

10,1 m

Katallog

330 (HRC)

204 kW

30.900 kg

10,68 m 

Katallog

330 (LRC)

194 kW30.900 kg10,69 mKatallog

330GC (HRC)

151 kW

30.700 kg

10.69 m

Katallog

330GC (LRC)

158 kW

28.400 kg10.69 mKatallog
335205 kW36.200 kg10,64-11,15 m

Katallog