Për ne

Për ne

Teknoxgroup është distributor i kompanisë Caterpillar në regjionin e Sllovenisë, Kroacisë, Bosnës dhe Hercegovinës, Serbisë, Malit të Zi, Shqipëri, Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës.

Në mënyrë që t'i sherbejë klientelës se tij me një gamë më të gjerë produktesh, Teknoxgroup-i është gjithashtu edhe Shitës i autorizuar për Hartl copëtuesit dhe sitat.

Zgjidhjet tona

  • Përkrahja e produkteve duke përfshirë CSA, RAF dhe RBF
  • Pajisje dhe motorrë të ri
  • Të përdorura
  • Huazim
  • Konsultime dhe projekte

  Vizioni i ynë

  Zgjidhjet tona do të jenë të qëndrueshme dhe të falënderuara nga çdokush, duke e llogaritur këtu edhe konkurencën, si faktor kryesor i suksesit të konsumatorëve tonë më lojal.

  Misioni jonë

  Të zhvillojmë dhe ofrojmë zgjidhjet më të reja dhe me vlerë për konsumatorët tonë.

  Faktoret Kritik Te Suksesit Tonë

   • Raporti me konsumatorë
   • Shkëlqyeshmëria e shërbimeve
   • Raporti me partnerët/furnizuesit
   • Orgnizimi efikas
   • Njohja e produkteve dhe aplikacioneve
   • Financat solide

   Teknoxgroup dhe njerëzit e tij

   Caqet tona do të realizohen falë fuqisë, profesionalitetit, shkëlqyeshmërisë dhe pasionit të njerëzve tonë. Ata paraqesin Teknoxgroup-in çdo ditë me etikën, produktivitetin, punën ekipore dhe dukjen e tyre. Njerëzit tonë janë faktori kyç në raport me konsumatorët tonë dhe kërkesat bazë të tyre.

   Kompanitë e grupit