KOMPTECH MAXX PËR NJË MJEDIS MË TË PASTËR

KOMPTECH MAXX PËR NJË MJEDIS MË TË PASTËR

KOMPTECH MAXX PËR NJË MJEDIS MË TË PASTËR

Produktet Komptech vazhdojnë të shfaqen në vendëpunishte të reja, me një nivel tjetër të sitemit të menaxhimit të mbeturinave dhe me cilësi të lartë.


Duke operuar që nga viti 2019, kompania për menaxhimin e mbetjeve bio merret me sukses me aspekte të ndryshme të këtyre mbetjeve. Nga mbledhja, klasifikimi, ndarja dhe më në fund rikuperimi përmes kanaleve të dedikuara, ata janë në gjendje të riciklojnë dhe ripërdorin materialet e mbetjeve bio dhe për këtë arsye të kontribuojnë në një mjedis më miqësor ekologjikisht. Duke blerë mbetje bio nga kompanitë vendase, ata mund të përpunojnë rreth 27,000 ton input në vit.


Edhe pse ata përdorin tashmë Komptech X53 TopTurner, donin të zgjeronin flotën e tyre me Komptech Maxx të ri, i cili do t'i ndihmojë ata të përpunojnë sasi edhe më të mëdha mbetjesh, me më shumë efikasitet dhe kosto më të ulëta operimi. 


Maxx

Ekrani i ri i kazanit Maxx vjen me disqe hidraulike, ndërsa një variant me lëvizje elektrike (Maxx E) është i disponueshëm si alternativë. Për shkak të metodës së thjeshtë të pastrimit, ku muret anësore mund të ulen në mënyrë hidraulike dhe tamburi të ngrihet, është e lehtë të hiqet materiali i ngurtësuar. Për më tepër, furça e gjatë e rregullueshme në të gjithë gjatësinë e ekranit siguron edhe më shumë efikasitet në pastrimin e kazanit.


Me ndihmën e sistemit të kontrollit automatik, transportuesi i shkarkimit mbahet gjithmonë në vijë të drejtë. Për më tepër, një gropë marrjeje prej 4 metrash dhe një kapacitet mbi 5 metra kub e bën më të lehtë për operatorin të punojë me të.