KONTROLLI I MAKINËS

KONTROLLI I MAKINËS

KOMPONENTËT E KONTROLLIT TE NIVELIMIT

A nuk meriton makina juaj më të mirën? Trimble prodhon komponentë afatgjatë, të saktë për sistemin e kontrollit të nivelimit tuaj, me cilësi të provuar tek i cili mund të mbështeteni.

 

KONTROLLI I NIVELIMIT PËR BULDOZERËT

Kontroll më i mirë i thikës. Shpejtësi më e madhe operuese. Vetëm GCS900 me GradeMax u lejon të niveloni sipërfaqe të cilësisë më të lartë me shpejtësi më të madhe, me çdo lloj materiali.

KONTROLLI I NIVELIMIT PËR NIVELUESIT ME MOTOR


Nivelim i përfunduar me më pak kalime. Vendos materialet më shpejt dhe me saktësi milimetrike. Me GCS900 në niveluesin tuaj ju do t’i mbani shpenzimet në minimum dhe do të realizoni fitime më të mira.

 

KONTROLLI I NIVELIMIT PËR EKSKAVATORËT

Efikasitet maksimal për ekskavatorin tuaj. Gjithkush flet për këtë, por vetëm Trimble e siguron.

 

KONTROLLI I NIVELIMIT PËR MAKINAT KOMPAKTE

Maksimizoni kontrollin, shpejtësinë dhe fleksibilitetin e pajisjeve tuaja kompakte. Tani makina juaj mini mund të thotë produktivitet më i madh.

RADIO GNSS PËR NDËRTIMIN

Radiot Trimble ofrojnë opsione elastike konfigurimi dhe besueshmëri të fortë për përdorimin efikas të GNSS në kantierin e ndërtimit.

 

STACIONET UNIVERSALE TOTALE SPS730 DHE SPS930

Nuk u afrohet asgjë tjetër. Stacionet Universale Totale Trimble janë në krye të industrisë në saktësi, gamë dhe besueshmëri për nivelim të imët, shtrim, skanim të magazinimit dhe matjet në kantier.

 

KONTROLLI I KOMPAKTËSISË PER NGJESHESIT E DHEUT


Sistemet e Kontrollit të Ngjeshjes Trimble ju ndihmojnë që të shpalosni një model më të efektshëm në mënyrë që të mund të arrini kalimet qe synoni dhe dendësinë më shpejt. Ngjeshje inteligjente vërtet.

DPS900 SISTEMI I SHPIMIT DHE GRUMBULLIMIT

Rrit sigurinë, saktësinë dhe efikasitetin e operacioneve tuaj të shpimit dhe grumbullimit. Gjithë ditën. Gjithë natën. Dhe pothuajse në çdo lloj kushti.