Cookies

Cookies

Çfarë janë cookies?

Shumica e faqeve të internetit regjistrojnë shuma të vogla të informacionit në lidhje me aktivitetin tuaj në atë faqe. Ky informacion eshte ne formen e nje skedari te vogël me tekst dhe është i njohur si nje cookie. Kjo memorizohet në kompjuterin tuaj personal. Ndërsa ne jemi gjithmonë në kërkim për të ju dhene përvojën më të mirë të mundshme, faqja jonë shkon më së miri me cookies te aktivizuara. Ata na lejojnë të ju kujtojme kur ju të ktheheni në faqen tonë, si dhe per të identifikuar dhe zgjidhur gabime - duke ju dhënë një përvojë më të shpejtë, më personale. Të dhëna shtesë memorizohen vetëm nëse ekziston vullneti nga ju, të tilla si kur ju jepni informacion nëpërmjet një kërkese per test drive. Cookies nuk mund të dëmtojnë kompjuterin tuaj dhe ne e marrim shumë seriozisht perzgjedhjen e të gjithe furnitorëve të palëve të treta të cilët mund të vendosin cookies për qëllime marketingu.

Çaktivizimi i cookies

Ju mund të vendosni nëse doni cookies të vendosura në kompjuterin tuaj, por faqja punon ne menyre optimale me të gjithë cookie-te aktivizuara. Parametrat tuaj të cookie mund të kontrollohen dhe ndryshohen brenda preferencave të browser web-it tuaj. Nëse ju çaktivizoni cookies ajo mund të nënkuptojë që disa nga karakteristikat e internetit të çaktivizohen. Edhe me të gjithë cookies të çaktivizuara, një sasi e vogël e informacionit do të vazhdojnë që të rekuperohet nga browseri juaj i web-it. Ky informacion është i nevojshëm për funksionimin baze të faqes sonë të internetit. Udhëzime për menaxhimin e cookies në browser-in tuaj.

Llojet e cookies të përdorura në këtë faqe

Biskota të detyrueshme

Emri i cookieQëllimi i cookieKohëzgjatja e cookie Operator
PHPSESSID Cookie Session Deri në fund të seancës teknoxgroup.com
cookie_agreement Cookie kujton vendosjen e ruajtjes së cookie-t. 1 vit teknoxgroup.com
last_page Cookie kujton faqen e fundit të shikuar. 2 vit teknoxgroup.com
fe_typo_user Cookie Session Deri në fund të seancës teknoxgroup.com
be_typo_user Cookie Session Deri në fund të seancës teknoxgroup.com

Biskota fakultative

Emri i cookie Qëllimi i cookie Kohëzgjatja e cookie Operator
NID Funksionimi i statistikave 6 muaj Google.com
__cfduid Funksionimi i statistikave 6 muaj

Google.com

_mkto_trk Funksionimi i statistikave 6 muaj Google.com
_gaFunksionimi i statistikave 6 muaj Google.com
_biz_pendingA Funksionimi i statistikave 6 muaj Google.com
_biz_nA Funksionimi i statistikave 6 muaj Google.com
_biz_flagsA Funksionimi i statistikave 6 muaj Google.com
_biz_uid Funksionimi i statistikave 6 muaj Google.com