Ekskavatorët

Ekskavatorët

 

Pavarësisht se çfarë lloj pune bëni-gërmime, kanale ose ngarkim kamionësh-eskavatorët Cat ofrojnë performancë të lartë, shkathtësi të pakrahasueshme dhe efikasitet të shkëlqyeshëm të karburantit. Funksionimi i thjeshtë, qëndrueshmëria e jashtëzakonshme dhe karakteristikat më të fundit të sigurisë dhe teknologjisë do t’ju ndihmojnë të çoni biznesin tuaj në nivelin tjetër.

 

EKSKAVATORËT MINI

EKSKAVATORËT E VEGJËL

EKSKAVATORËT MESATARË

EKSKAVATORËT E MËDHENJ

     EKSKAVATORËT E GJENERATËS TJETËR