Produkte

Produkte

 CATKompania "Teknoxgroup" i furnizon klientët e saj me makineri te reja ndërtimi të markës Caterpillar si dhe me paisjet dhe aksesorët shtesë për to.

Oferta jonë përfshin gjithashtu edhe makineri të përdorura; çdo makineri e përdorur renditet në kategorinë përkatëse (klasifikimi nga 1 në 5) në varësi të gjendjes nga përdorimi, duke ju dhënë kështu mundësinë të bëni blerjen tuaj duke qenë të mirëinformuar. 

Sektori i " Power Systems" i korporuar brenda kompanisë tonë ofron një gamë tjetër makinerish, si vijon:

    • Motorë anijesh;
    • Gjeneratorë të energjisë elektrike; dhe
    • Motorë industrialë. 

    CAT ponudbaOferta jonë përmban edhe pjesë këmbimi origjinale për të gjitha makineritë dhe motorët që shesim, pjesë këto që ne mund t'ua dorëzojmë në kohën me të përshtatshme për ju, falë shpërndarjes së mirë-balancuar të magazinave tona dhe infrastrukturës efiçente logjistike. Ne ofrojmë pjesë të reja, klasike (classic) dhe këmbimi të rinovuara (restored spare parts), të mbuluara nga garancia.

    Gama jonë e pjesëve origjinale të këmbimit plotësohet me lubrifikantë dhe likuide të markës CAT – vajra CAT, antifriz dhe aditivë CAT.