Ngarkues i vogël

Ngarkues i vogël

Ngarkuesit e Vegjël Cat japin performancë të shkëlqyer, janë shumëfunksionalë, ofrojnë lehtësi në përdorim, lehtësi në kryerjen e servisit a shërbimeve të mirëmbajtjes si dhe mbështetje klienti. Një gamë e gjerë Veglash Pune Cat janë përshtatur për Ngarkuesit e Vegjël Cat për të plotësuar të gjithë nevojat e klientëve.

 

 >>> CAT D3 NGARKUESIT SKID STEER

 

 

ModeliFuqia NetoKapaciteti Nominal VepruesPesha Operative
Te dhëna teknike
226D3

50,1 kW

705 kg

2653 kg

KatallogBroshurë
232D3

50,1 kW

865 kg

2955 kg

KatallogBroshurë
236D3

55,4 kW

820 kg

2979 kg

KatallogBroshurë
242D3

55,4 kW

1000 kg

3238 kg

KatallogBroshurë
246D3

55,4 kW

1000 kg

3392 kg

KatallogBroshurë
262D3

55,4 kW

1225 kg

3763 kg

KatallogBroshurë
272D3

73 kW

1570 kg

4143 kg

KatallogBroshurë
272D3 XE

82 kW

1680 kg

4342 kg

KatallogBroshurë

 

BROSHURË