Mini ekskavatorët

Mini ekskavatorët

Një linjë e gjerë e ekskavatorëve hidraulikë Cat® mini nga 1-10 tonë metrikë ofron performancë për të gërmuar dhe për të qenë produktiv për çdo punë. Performanca superiore në një dizajn kompakt ju ndihmon të bëni punën edhe në hapësirat shtrënguese. Mini ekskavatorët Cat ju japin një miksim fuqie, rehati dhe stabiliteti për ta bërë ditën tuaj të punës më të lehtë dhe më produktive.

 

Modeli

 

Fuqia Neto

 

Pesha Operative

 

Zgjatja maksimale

 

Te dhëna teknike

300.9D

9,6 kW

935 kg

3,074 m 

Katallog

301.5

15,7 kW

1.740 kg

3,80 m Katallog

301.6

15,7 kW1.925 kg3,80 mKatallog

301.7 CR

15,7 kW1.890 kg 3,97 mKatallog

301.8

15,7 kW2.000 kg3,87 mKatallog
302 CR

15,7 kW

2.140 kg

4,11 mKatallog

302.7 CR

17,6 kW

2.690 kg

4,66-4,85 mKatallog
302.7D CR

15,2 kW

2.670 kg

3,84 m

Katallog

303 CR

17.6 kW3.180 kg4,98-5,24 mKatallog

303E CR

17.5 kW

3.267 kg

4,95 m

Katallog

303.5 CR

17.6 kW3.630 kg5,27-5,51 mKatallog
303.5E2 CR 

17.5 kW

3.692 kg

5,20 m

Katallog

304E2 CR

30 kW

4.050 kg

5,35 m 

Katallog

30433.6 kW4.375 - 4.475 kg5,3 m

Katallog

305 CR33.6 kW5.665 - 5.764 kg5,59 m

Katallog

305E2 CR

30 kW

5.140 kg

5,60 m 

Katallog 

305.5E2 CR 

32,9 kW

5.380 kg

5,79 m 

Katallog

306 CR

41,7 kW

7.150 kg

6,30 mKatallog

307.5

40,9 kW8.120 kg6,297 mKatallog
308 CR / 308 CR VAB51,8 kW

9.105 kg

9.280 kg (VAB)

 7,141 m

 6,430 m

Katallog

Katallog (VAB)

309 CR51,8 kW9.150 kg

 7,14 m

Katallog 
309 CR VAB51,8 kW9.740 kg

 6,430 m

Katallog 

310

51,8 kW10.182 kg7,695 mKatallog