NOVA GENERACIJA BAGERA TOČKAŠA

NOVA GENERACIJA BAGERA TOČKAŠA

MAKSIMIZIRA PERFORMANSE. POVEĆAVA EFIKASNOST. SMANJUJE ODRŽAVANJE.

Nova generacija Cat bagera točkaša je pametna družina koja kombinuje inovativne tehnologije sa ličnim pečatom. Napravljeni da se prilagode svakom terenu, od zemlje do asfalta, ove praktične mašine imaju ugrađene najnovije, najjače i ekološki usklađene motore (usklađeni sa EU Stage V), opremljene odličnom Smart tehnologijom. Potpuno nove mašine atraktivnog izgleda postižu savršen balans između vrhunskog osjećaja i praktične funkcionalnosti, što ih čini snom svakog operatera i zadovoljstvom vlasnika.

POVEĆANJE EFIKASNOSTI

Nova generacija bagera točkaša povećava vašu produktivnost većim komforom u kabini i komandama koje se lako koriste. Niži troškovi goriva i održavanja vraćaju novac u vaš džep.

Novi bageri točkaši uklapaju se u vaše potrebe i donose vam:

  • Niže troškove rada i održavanja
  • Povećaju efikasnost i vidljivost rukovaoca
  • Veću udobnost u kabini

MAKSIMIZIRANJE PERFORMANSI

Radite brže sa do 15% većim momentom okretanja, a manjom potrošnjom goriva i fluida DEF. Integracija Tiltrotatora daje vam veću praktičnost i omogućava da brže izvršite više zadataka sa jednom mašinom.

 

DO 10% UŠTEDE NA ODRŽAVANJU

Niži troškovi održavanja, zajedno sa 100% dnevnog održavanja sa nivoa tla i produženim servisnim intervalima, povećavaju raspoloživost i smanjuju ukupne troškove.

 

TEHNOLOGIJA CAT LINK

ELIMINIŠE NAGAĐANJE KOD UPRAVLJANJA VAŠOM OPREMOM

Telematska tehnologija Cat Link pomaže vam da se smanji kompleksnost upravljanja gradilištem - sakupljanjem podataka koje generiše vaša oprema, materijali i ljudi, kao i njihovo prikazivanje u prilagodljivim formatima.

 

KABINA OLAKŠAVA POSAO

Lakše uđite i izađite iz kabine sa nagibnom lijevom konzolom i radite udobno sa ergonomskim rasporedom komandi i dodatnim opcijama u kabini. Preglednost je poboljšana zahvaljujući zadnjim i bočnim kamerama i opcionim sistemom za pregled od 360 stepeni. Deluxe i Premium opcije kabine nude vrhunsku udobnost, od grijanog/hlađenog sjedišta, do automatskog regulisanja temperature.

 

Ergonomski raspored komandi

Smanjene vibracije kabine

Bluetooth veza

Komande su postavljene tako da smanje zamor i naprezanje i pomognu vam da radite punim kapacitetom.

Osjećajte se udobnije dok radite u kabini, uz manje vibracije, zahvaljujući naprednim viskoznim osloncima.

Bluetooth integrisani radio omogućava bežično povezivanje mobilnog telefona za slušanje muzike, podkasta i telefoniranje bez korištenja ruku.