GJENERATA E RE E ESKAVATORËVE ME RROTA

GJENERATA E RE E ESKAVATORËVE ME RROTA

MAKSIMIZO PERFORMANCËN. RRIT EFIKASITETIN. MIRËMBAJTJA E PRERJES.

 

Ekskavatorët me rrota të gjeneratës së re nga Cat janë një bandë e zgjuar, që ndërthur teknologjitë inovative me një prekje personale. Të ndërtuara për t'iu përshtatur çdo vendi pune, nga papastërtia në asfalt, këto makina të gjithanshme janë të pajisura me motorët më të fundit, më të fuqishëm dhe të përshtatshëm për mjedisin (në përputhje me EU faza V) dhe të pajisura me teknologjinë më të mirë inteligjente. Makineri atraktive, krejt të reja që vendosin ekuilibrin perfekt midis ndjesisë premium dhe funksionalitetit praktik, duke e bërë atë ëndrrën e një operatori dhe kënaqësinë e një pronari.

RRITJA EFIKASITETIT

Gjenerata e re e ekskavatorëve me rrota rrit produktivitetin tuaj me më shumë komoditet në kabinën dhe kontrollet e përdorimit të lehtë. Kosto më e ulët e karburantit dhe mirëmbajtjes i vendos paratë përsëri në xhepin tuaj.

Ekskavatorët e rinj me rrota përputhen me nevojat tuaja të performancës për t'ju sjellë:

  • Kosto më të ulëta të operimit dhe mirëmbajtjes
  • Rritja e efikasitetit dhe visibilitetit të operatorit
  • Më shumë komoditet në kabinë

MAKSIMIZIMI I PERFORMANCËS

Punoni më shpejt me deri në 15% më shumë rrotullime me konsum më të ulët të karburantit dhe DEF. Integrimi i Tiltrotatorit ju jep më shumë shkathtësi për të kryer më shumë detyra më shpejt me një makinë.

 

KURSE DERI NË 10% TË KOSTOVE TË MIRËMBAJTJES

Më pak kosto mirëmbajtjeje, të kombinuara me 100% mirëmbajtje ditore në nivel minimal dhe intervale të zgjatura të shërbimit, rrisin kohën e punës dhe mbani kostot e përgjithshme të ulta.

 

LIDHJA TEKNOLOGJIKE E CAT

TANI SKA MË DYSHIME PËR MENAXHIMIN E PAJISJES TENDE.

Lidhja teknologjike telematike Cat ndihmon në largimin e kompleksitetit nga menaxhimi i vendeve tuaja të punës duke mbledhur të dhëna të krijuara nga pajisjet, materialet dhe njerëzit tuaj dhe duke ua servirur ato në formatet e personalizueshme.

 

KABINA REDUKTON VËSHTIRËSITË E PUNËS

Hyni dhe dilni nga kabina më lehtë me panelin e majtë të anuar dhe drejtoni rehat me paraqitjen e kontrollit ergonomik dhe opsionet e kabinës. Dukshmëria rritet për shkak të kamerave të pasme dhe anësore dhe një sistemi opsional të shikimit të makinës me 360 gradë. Opsionet e kabinës Deluxe dhe Premium ofrojnë komoditet të lartë, nga një ulëse e ngrohur / ftohur te kontrolli automatik i temperaturës.

 

Shtrirja e kontrollit ergonomik

Drridhje të reduktuara të kabinës

Lidhja e Bluetooth

Kontrollet janë të pozicionuara për të zvogëluar lodhjen dhe lëvizjet e sforcimit për t'ju ndihmuar të funksiononi me potencialin tuaj të plotë.

Ndjehuni më rehat në kabinë teksa punoni me dridhje të reduktuara të kabinës nga montimet e përparuara të viskozit.

Radioja e integruar me Bluetooth lejon lidhje pa ndërprerje të telefonit celular për të dëgjuar muzikë, podkaste dhe telefonata pa përfshirë duart.