GC DIZEL GENERATORSKI AGREGATI

GC DIZEL GENERATORSKI AGREGATI

 

NOVI MODELI STACIONARNIH REZERVNIH UREĐAJA

Kada se radi o električnoj energiji, ne postoji pogodan nestanak struje. Neophodno je da se pripremite za vanredne situacije prije nego što ostanete bez opcija i gubitak postane neizbježan. Zapitajte se, kada nestane struja, koliki je rizik od gubitka svakog sata, dana, sedmice?

 

UVIJEK SPREMNA ELEKTRIČNA ENERGIJA

Izaberite vrijednost i pouzdanost koju može pružiti samo Caterpillar. Naši novi Cat® GC dizel generatorski agregati su projektovani i proizvedeni prema Caterpillarovim superiornim standardima za efikasnost, pouzdanost i produktivnost, sa najboljom podrškom mreže Cat zastupnika u klasi. Pošto ih pokreću Cat motori, provjereni na terenu, oni isporučuju Caterpillarove svjetski čuvene performanse, a istovremeno smanjuju troškove isporuke i ugradnje, emisiju i ukupne troškove vlasništva. Cat GC generatori su vrijedni paketi elektroagregata koji obezbjeđuju potrebnu raspoloživost kako biste održali kontinuitet rada u slučaju nestanka struje.

 


 

 

 

 

OSOBINE U KRATKIM CRTAMA

  • Kompaktna konstrukcija za najmanje osam sati rada
  • Novi Cat GCCP automatski kontrolni panel za otkrivanje pada naponske mreže, sa memorijom za bilježenje 50 događaja
  • Originalni Cat motor, provjeren na terenu, isproban i testiran
  • Opcioni (110%) prostor za hvatanje izlivenog goriva, ulja i rashladna tečnosti
  • Opcija za rezervni rad sa pametnim grijačem vode i kontrolom preko tajmera
  • Paneli za smanjenje buke, konstruisani za maksimalnu zaštitu od spoljnih uticaja

 

LINIJA PROIZVODA

Cat GC stacionarni rezervni dizel generatorski agregati se nude u opsegu 33 do 1100 kVA i konstruisani su za rad u širokom opsegu industrijskih primjena, kao što su ambulante, fabrike, poljoprivredni objekti, komunalna infrastruktura, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i drugi komunalni, komercijalni i poslovni objekti.

 

CAT GC MODELI