Rovokopač-utovarivač nove generacije

Rovokopač-utovarivač nove generacije

NOVE MAŠINE, ORIGINALNA GENETIKA

Prvi Cat® rovokopač-utovarivač je proizveden 1985. Zahtevi kupaca i primene su se promenili tokom posled-njih 35 godina, ali današnji rovokopači-utovarivači ostaju verni osnovnoj snazi originalne A serije iz 1985. godine. Mašine i dalje konstruišu stručnjaci da zadovolje potrebe današnjih rukovaoca. Svak- i model obezbe- đuje pouzdanost, snagu i visoko kvalitetan prostor rukovaoca, kako bi uspešno završili najteže projekte. Najnoviji opseg rovokopača-utovarivača je napravljen od 35 godina strasti, ekspertize i iskustva.

 

PROJEKTOVANI DA OLAKŠAJU ŽIVOT

Postoji toliko puno osobina koje čine cat rovokopače-utovarivače jednostavnim za posjedovanje i rukovanje. Postoji izbor pet modela rovokopača-utovarivača. Svaki je različit, ali svi oni nude veću udobnost i kontrolu nego ikada ranije.

OLAKŠANO ODRŽAVANJE

Izvucite maksimum iz vaše mašine.

  • Lako održavanje osovina – nije potrebno podmazivanje
  • Vertikalni filteri za opsluživanje bez prosipanja i smanjeno zagađenje ulja
  • Paket za hlađenje na šarnirima – sprječava naslage na hladnjacima i bolje hladi motor u radu
  • Preklopna hauba olakšava održavanje
  • Pristup motoru sa nivoa tla
  • Podesivi stabilizator i habajuće pločice E-strele 

POWER SHIFT MJENJAČ

 

Uživajte u laganoj i efikasnoj promjeni stepena prijenosa, u pokretu. Prosto okrenite ručicu za prebacivanje da biste promijenili stepen prijenosa. Ručica je ergonomska i omogućava lake i udobne promejne stepena prijenosa. Nema ručice za promjenu stepena prijenosa na podu, što ostavlja više prostora za rad.

 

 PILOT KOMANDE KOPAČA

Uživajte u udobnijem radu – cijeli dan, svaki dan!


Sa pilot komandama kopača, možete ravnomjerno i precizno kontrolisati mašinu. Ove komande su ugrađene na potpuno podesive konzole, pa ih možete podesiti kako vam odgovara.

CAT® MOTOR 

Svaki model ima ugrađen moćan, efikasan Cat motor. Sa Cat motorom vaš rovokopač-utovarivač će obezbijediti superiorne performanse, uz najnižu potrošnju goriva u klasi. Na raspolaganju
su dvije opcije motora: 3054C motor (Tier 2 ekvivalentan) i C4.4 motor (Tier 3 ekvivalentan). Oba motora nude opseg nominalne snage.

 

 

MODELI  (specifikacije)

426F2

428

432

434

444