NGARKUESVE BACKHOE E GJENERATËS TJETËR

NGARKUESVE BACKHOE E GJENERATËS TJETËR

MAKINERI TË REJA, ADN ORIGJINALE

Ngarkuesi i parë Cat® preku rrugën në vitin 1985. Kërkesat dhe aplikimet e klientëve kanë ndryshuar gjatë 35 viteve të kaluara, por ngarkuesin e sotëm backhoe i qëndrojnë besnikë vlerave bazë të serisë origjinale A 1985. Makineritë ende dizenjohen nga ekspertë për të plotësuar nevojat e operatorëve të ditëve të sotme. Çdo model ofron besueshmëri, fuqi dhe një ambjent i cilësisë më të lartë për operatorin që t’ju ndihmojë në projektet më të vështira.

 

I DIZENJUAR PËR TË THJESHTUAR JETËN

Ka shumë opsione që i bëjnë ngarkuesit Cat backhoe të thjeshtë për ti pasur në pronësi dhe për t’u operuar. Ka katër modele ngarkues backhoe për të zgjedhur. Secili është i ndryshëm, por të gjithë ofrojnë rehati dhe kontroll më të mirë se kurrë.

MIRËMBAJTJE E THJESHTUAR

Nxirrni maksimumin nga makineria juaj.

  • Mirëmbajtje e lehtë e akseve - pa nevoje për graso
  • Filtra vertikalë për servis pa derdhje dhe ndotje vaji e reduktuar
  • Paketë ftohëse me menteshë - i mban ftohësit pa papastërti dhe motorrin më të freskët
  • Kofano e hapur e bën mirëmbajtjen më të lehtë
  • Akses në nivel me tokën
  • Stabilizator i axhustueshëm dhe pllaka E-Stick

KAMIO POWERSHIFT

 

Shijoni ndërrim marshesh eÿçent dhe të menjëhershëm. Thjesht ktheni levën Power Shuttle për të ndërruar marshet. Leva është e dizenjuar për të qenë ergonomike, duke ofruar ndërrim marshesh të rehatshëm dhe të thjeshtë. Nuk ka levë marshi të montuar në dysheme, kështu që ke më shumë hapësirë për të punuar.

 

KONTROLLET PILOT HOE

Shijoni operim pa probleme - gjithë ditën, çdo ditë.


Me kontrollet pilot hoe, ju mund të kontrolloni makinerinë saktë dhe pa probleme. Këto kontrolle janë të montuara në pode të axhustueshëm në mënyrë ti pozicionini si të doni.

MOTORRI CAT® 

Çdo model ka një motorr të fuqishëm dhe eÿçent Cat. Me një motorr Cat ngarkuesi juaj Cat do të ofrojë performancë superiore me efiçensën më të mirë të klasit. Ka dy opsione motorrësh: motorr 3054C ekuivalent me T2 dhe motorr C.4.4 ekuivalent me T3. Të dy kanë një gamë vlerësimesh fuqie.

 

 

MODELE  (specifikimet)

428

432

434

444