МИНИ РОВОКОПАЧИ

МИНИ РОВОКОПАЧИ

Опсежната линија мини хидраулични ровокопачи Cat® од 1-10 метрички тони нудат перформанси за ископување и продуктивност при секоја работа. Супериорните перформанси во компактен дизајн помагаат да се заврши работата дури и во најтесен простор. Мини ровокопачите Cat ви овозможуваат комбинација од моќ, удобност и стабилност за работниот ден да ви биде поедноставен и попродуктивен.

 

 

Модел

 

Нето моќност

 

Работна тежина

 

максималeн дофат

 

Технички карактеристики

300.9D

9,6 kW

935 kg

3,074 m 

Каталог

301.5

15,7 kW

1.740 kg

3,80 m Каталог

301.6

15,7 kW1.925 kg3,80 mКаталог

301.7 CR

15,7 kW1.890 kg 3,97 mКаталог

301.8

15,7 kW2.000 kg3,87 mКаталог
302 CR

15,7 kW

2.140 kg

4,11 mКаталог

302.7 CR

17,6 kW

2.690 kg

4,66-4,85 mКаталог
302.7D CR

15,2 kW

2.670 kg

3,84 m

Каталог

303 CR

17.6 kW3.180 kg4,98-5,24 mКаталог

303E CR

17.5 kW

3.267 kg

4,95 m

Каталог

303.5 CR

17.6 kW3.630 kg5,27-5,51 mКаталог
303.5E2 CR 

17.5 kW

3.692 kg

5,20 m

Каталог

304E2 CR

30 kW

4.050 kg

5,35 m 

Каталог

30433.6 kW4.375 - 4.475 kg5,3 m

Каталог

305 CR33.6 kW5.665 - 5.764 kg5,59 m

Каталог

305E2 CR

30 kW

5.140 kg

5,60 m 

Каталог 

305.5E2 CR 

32,9 kW

5.380 kg

5,79 m 

Каталог

306 CR

41,7 kW

7.150 kg

6,30 mКаталог

307.5

40,9 kW8.120 kg6,297 mКаталог
308 CR / 308 CR VAB51,8 kW

9.105 kg

9.280 kg (VAB)

 7,141 m

 6,430 m

Каталог

Каталог (VAB)

309 CR51,8 kW9.150 kg

 7,14 m

Каталог 
309 CR VAB51,8 kW9.740 kg

 6,430 m

Каталог 

310

51,8 kW10.182 kg7,695 mКаталог