JENERATORËVE ME NAFTË CAT® GC

JENERATORËVE ME NAFTË CAT® GC

 

MODELE TË REJA PËR APLIKACIONE STACIONARE STANDBY

Kur bëhet fjalë për energji elektrike, nuk ka diçka të tillë si një ndërprerje e përshtatshme. Është thelbësore që të përgatiteni për raste urgjente para se zgjedhjet të kufizohen dhe humbja të jetë e pashmangshme. Pyete veten, kur je pa energji elektrike, sa rrezikon të humbasësh në orë, në ditë, në javë?

 

FUQI QË ËSHTE GJITHMONË GATI

Merrni vlerë dhe besueshmëri që mund të vijnë vetëm nga Caterpillar. Setet tona të reja të gjeneratorëve me naftë Cat® GC janë projektuar dhe prodhuar sipas standarteve superiore të Caterpillar për efikasitet, besueshmëri dhe produktivitet, me mbështetjen më të mirë të klasës nga rrjeti i shpërndarësëve Cat. Fuqizuar nga motorët Cat të provuar në terren, ato ofrojnë performancën e njohur botërisht të Caterpillar duke ulur kostot e shpërndarjes dhe instalimit, gjurmët e mjedisit dhe koston totale të pronësisë. Gjeneratorët Cat GC janë paketa të vlefshme genset që ofrojnë disponueshmërinë që keni nevojë për të mbajtur në punë biznesin tuaj gjatë një ndërprerje të energjisë.

 


 

 

 

 

KARAKTERISTIKAT NË NJË SHIKIM

  • Kornizë bazë kompakte për minimum tetë orë punë
  • Paneli i ri i kontrollit të problemeve në rrjetin automatik Cat GCCP me 50 regjistrime ngjarjesh
  • Motori origjinal Cat, i provuar dhe testuar në terren
  • Kontroll opsional 110% i derdhjeve për karburant, vaj dhe ftohës
  • Paketë opsioni Standby me ngrohës uji inteligjent dhe kontroll me
  • Rrethime zbutëse të tingullit të dizenjuara për mbrojtje maksimale ndaj elementeve

 

LINJA E PRODUKTIT

Setet stacionare standby të gjeneratorëve me naftë Cat GC janë në dispozicion nga 33 në 1100 kVA dhe janë krijuar për t’iu përshtatur një game të gjerë të aplikacioneve të industrisë, të tilla si klinika shëndetësore, fabrika, pajisje bujqësore, infrastrukturë komunale, impiante të trajtimit të ujërave të zeza dhe shërbime të tjera, ndërmarrje tregtare dhe ndërtesat e zyrave.

 

MODELE GC