Производи

Производи

 CATВо компанијата ТЕКНОКСГРУП МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Ви нудиме нова градежна механизација од марката Caterpillar и соодветни работни додатоци.

Во нашата понуда можете да најдете и употребувани работни машини. Секоја од понудените употребувани машини е распоредена во соодветната категорија од 1 до 5 според степенот на употребеност, така што можете врз основа на категоризираните информации да се одлучите за Вашата набавка.Одделот Power Systems, кој работи во состав на нашата компанија, на купувачите им нуди друг вид на машини од нашата понуда, и тоа:

  • Бродски мотори
  • Електрични агрегати и
  • Индустриски мотори 

CAT ponudbaЗа сите машини и мотори од нашата продажна програма Ви нудиме оригинални резервни делови, кои заради добрата распореденост на нашите магацини и поволната инфраструктура ви ги доставуваме во најсоодветно време за Вас. Исто така Ви нудиме како нови така и класични и обновени резервни делови, за кои даваме и гаранција.
Понудата на оригиналните резервни делови ја дополнуваме со САТ-масло, САТ антифриз и САТ адитиви. .