Lajme

Lajme

Të kalosh lumin Ljubljanica me eskavatorët Caterpillar

Ky është viti i gjashtë radhazi që Shtëpia e Eksperimenteve organizon "Znanstival".  Festivali po bëhet një prezantues i përhershëm në aktivitetet e verës në kryeqytet.  Programi i pasur i festivalit u mbajt...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Makineritë tona ndihmojnë të rrezikuarit nga katastrofat e përmbytjeve

Në fillim të majit 2014, Bosnja dhe Hercegovina u godit nga përmbytje shkatërruese.  Lumenjtë e rrëmbyer shkaktuan dëme dhe shkatërruan ndërtesa banimi në një pjesë të madhe të vendit.  Shumë qytetarë mbetën pa...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Projektet e para “PRODUKTE TË GATSHME” në sistemin energjetik:

INë periudhën kohore nga 2013, TEKNOXGROUP ka nisur disa projekte të centraleve të kombinuara anembanë territorit që ajo mbulon.  Pas futjes së familjes së gjeneratorëve CG me gaz (CG 132, 170 dhe 260) në linjën e...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Renexpo

International Conference on Biomass and Biogas Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

PUNË / JO VETËM FJALË

Çdo gjë që ne bëjmë është ndërtuar rreth nevojave tuaja.Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

"Cat® Bio HYDO™ I RI Advanced"

"Cat® Bio HYDO™ I RI Advanced" vaj me cilësi të lartë hidraulike po edhe me performancë të lartë,ka marr shenjën prestigjioze evropiane ECO-sëLexoni më shumë

Lexoni më shumë

650 KILOMETRAT E GOBY SHKRETËTIRËS ME CAT® 785C KAMION PËR MINIERA

Në Marsin e hershëm dy gjigantet Cat 785C Kamiona për miniera arritën kufirin e Mongolisë pasi udhëtuan nëpër Shtetet e Bashkuara ,Oqeanin Paqesor dhe Kinën. Ky udhëtim mijëra kilometrash ka një perjashtim te vogël.Ishin 650...Lexoni më shumë

Lexoni më shumë
Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s