EKSKAVATORËT E MËDHENJ

EKSKAVATORËT E MËDHENJ

Fuqia, shpejtësia dhe efikasiteti i tyre i bëjnë ekskavatorët e mëdhenj Cat® makinerinë e duhur për aplikime të gërmimeve me shumicë. Me motorë të fuqishëm, por efikas, sisteme të përparuara hidraulike, teknologji të pajisur nga fabrika, këto makina do t'ju ndihmojnë të përfundoni projektet tuaja në shkallë të gjerë në kohë dhe brenda buxhetit.

  

ModelFuqia NetoPesha OperativeZgjatja maksimaleTe dhëna teknike

336 (HRC)

232 kW

37.200 kg

11,73 m

Katallog

336 (LRC)

232 kW

36.200 kg

11,05 m

Katallog

340

232 kW

39.700 kg

10,98 m

Katallog
340 UHD232 kW55.500 kg13,100-13,550 m

Katallog

352F 

304 kW

51.100 kg

11,7 m

Katallog

352F XE

304 kW

51.360 kg

11,7 m

Katallog

374

362 kW

71.700 kg

13,16 m

Katallog

390F L

391 kW

86.275 kg

17,3 m

Katallog