EKSKAVATORËT E GJENERATËS TJETËR

EKSKAVATORËT E GJENERATËS TJETËR

 

REWRITE THE RULES

Linja e re e ekskavatorëve Cat® u dizenjua me një qasje të re ndaj familjeve të pajisjeve që ju japin

                                                   

  MË SHUMË MODELE   |  MË SHUMË TEKNOLOGJI STANDARDE  |  MORE MË SHUMË PIKË

 

Suksesi juaj qëndron në zemër të gjithçka bëjmë. Prandaj ne e kemi zgjeruar gamën e ekskavatorëve për t'ju ndihmuar të tejkaloni më shumë sfida në kantierin e punës.

Me më shumë zgjedhje modelesh, pajisjesh dhe pikësh, teknologji inovative si standarde dhe fokus në efiçensë të lartë me kosto më të ulët, ne po i rishkruajmë rregullat e çdo operimi.

 

    20-TON

     30-TON

    36-TON

 MINI EKSKAVATORË

 

Gati për t'ju ndihmuar të forconi biznesin tuaj, ekskavatorët Cat ju japin mënyra të reja për ta bërë shumicën e punës me koston më të ulët - në mënyrë që të fusni më shumë para në xhepin tuaj.