EKSKAVATORËT E VEGJËL

EKSKAVATORËT E VEGJËL

Gërmuesit e vegjël të Cat janë të përsosur për punë të vogla dhe aplikime me kufizime hapësinore. Mundësuar nga motorë me efikasitet të karburantit dhe sisteme të përparuara hidraulike, ekskavatorët tanë të vegjël ofrojnë teknologji ekskluzive të Cat dhe një shumëllojshmëri të bashkëngjitjeve të përputhshme të Cat për t'ju ndihmuar të përfundoni punën tuaj në kohë me një kosto të ulët për orë.

   

 

ModeliFuqia NetoPesha OperativeZgjatja maksimaleTe dhëna teknike
311F LRR

54 kW

13.900 kg

8,1 m

Katallog
313 GC54,3 kW13.800 kg8,66 m

Katallog

31380,9 kW13.800 kg8,66 m

Katallog

313F GC52 kW

13.300 kg

8,62 m

Katallog

313F L68 kW15.000 kg8,23 m

Katallog

315 GC73 kW15.400 kg8,69 m

Katallog

31580,9 kW15.400 kg8,69 m

Katallog

315F L

72 kW

17.140 kg

8,68 m

Katallog
317

97 kW

17.600 kg

8,76 m

Katallog
317 GC89 kW17.300 kg

9,01 m

Katallog
318F L

88 kW

19.200 kg

8,78 m

Katallog