РОВОКОПАЧИ ОД НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА

РОВОКОПАЧИ ОД НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА

 

REWRITE THE RULES

Новата линија ровокопачи на Cat® е дизајнирана со нов пристап кон сериите на опрема и Ви пружа

 ПОВЕЌЕ МОДЕЛИ  |  ПОВЕЌЕ СТАНДАРДНИ ТЕХНОЛОГИИ  |  ПОВЕЌЕ РАЗЛИЧНИ ЦЕНИ

Вашиот успех е во суштината на сѐ што правиме. Токму затоа го проширивме нашиот асортиман на ровокопачи со цел да Ви помогнеме да надминете што поголем број предизвици со кои се соочувате на терен.

 

Со одличен избор на модели, опрема и цени, иновативна технологија како стандард и константен фокус на повисока ефикасност по пониска цена, ги пишуваме новите правила за работа.

 

    20-TОНСКИ

     30-TОНСКИ

    36-TОНСКИ

  МИНИ РОВОКОПАЧИ

 

Подготвени да ја зајакнат Вашата работа, ровокопачите на Cat Ви пружаат нови начини да завршите најмногу работа со најниски трошоци — така што ќе ставите повеќе пари в џеб.