ГОЛЕМИ ХИДРАУЛИЧНИ РОВОКОПАЧИ

ГОЛЕМИ ХИДРАУЛИЧНИ РОВОКОПАЧИ

Моќта, брзината и ефикасноста во однос на потрошувачката на гориво прават големите ровокопачи Cat® да бидат вистинската машина за примени каде што има потреба од масивно ископување. Со моќни мотори, а сепак ефикасни во однос на потрошувачката на гориво, со напредни хидраулични системи, ексклузивна фабрички вградена технологија и соодветни приклучоци, овие машини ќе ви помогнат да ги завршите големите проекти навремено и во рамките на буџетот.

 

МоделНето моќност Работна тежина максималeн дофатТехнички карактеристики
336

232 kW

37.200 kg

11,73 m

Каталог

340

232 kW

39.700 kg

10,98 m

Каталог

340 UHD232 kW55.500 kg13,1-13,55 m

Каталог

352F 

304 kW

51.100 kg

11,7 m

Каталог

352F XE

304 kW

51.360 kg

11,7 m

Каталог

374

362 kW

71.700 kg

13,16 m

Katalog
390F L

391 kW

86.275 kg

17,3 m

Каталог