KATEGORIA 6-10 TON

MË SHUMË FUNKSIONE, MË PAK PARA

Të vogla por të fuqishme, këto makineri të sigurojnë fuqi kur të nevojitet. Modelet e reja ofrojnë një gamë të fuqishme opsionesh nga të cilat mund të zgjedhësh. Me fuqinë e rritur të liftit, fuqinë e udhëtimit dhe funksionet, këto modele janë jashtëzakonisht të gjithëanshme. Intervalet e gjata të shërbimit ofrojnë një kursim prej 10% në krahasim me modelet e mëparshme. Modelet VAB përfshijnë një kënd te boom të ndryshueshëm.

 

MODELET 6-10 TON VIJNË ME:

 

LEVË DREJTIMI

Lëvizja rreth vendit të punës është edhe më e lehtë me opsionin Cat Stick Steer. Kaloni lehtësisht nga kontrollet tradicionale të lëvisjes me leva dhe pedale në kontroll me një shtypje butoni Ju mund ta kontrolloni makinën duke përdorur levën e majtë. Me levën djathtas mund të kontrolloni tehun e dozerit, ose funksionin boom and stick.


 

MONITOR LCD

Personalizoni opsionet tuaja, merrni thirrje dhe dëgjoni muzikë të gjitha në një vend. Rregulloni opsionet tuaja, si shpejtësia hidraulike, për t'iu përshtatur detyrës në dorë. Ju gjithashtu mund të merrni telefonata përmes monitorit gjatë kohës që punoni, dhe të rregulloni temperaturën në kabinë. Opsioni i Bluetooth iu mundëson që të aktivizoni radion ose vendosni playlistat tuaja.

AIR CON

Punoni në luks përmes ditëve të gjata dhe të nxehta me zgjedhjen e opsionit të ajrit të kondicionuar. Ju mund të kontrolloni ajrin e kondicionuar dhe ngrohjen përmes monitorit LCD për të siguruar që kabina juaj të qëndrojë në njëtemperaturë të përshtatshme. Dizajni i mbyllur dhe me presion i kabinës, mban pluhurin jashtë dhe ajrin e freskët brënda.

 

CRUISE CONTROL

Udhëtoni në rehati kur zgjedhni modalitetin cruise control. Mund ta vendosni cruise control duke shtypur një buton poshtë levës – e përsosur për të lëvizur makinerinë në një vend punimi të hapur. Ju nuk keni pse të ankoheni më për dhimbje shpine në fund të ditës nga qëndrimi i keq mbi leva.

MODELI (specifikime)

306

307.5

308 CR / 308 CR VAB

309 CR / 309 CR VAB

310