Makineri për Përpunim Materialesh

Makineri për Përpunim Materialesh

MAKINERITË PËR LËVIZJEN E MATERIALEVE ME GOMA

Tiparet e shumta që kanë Makineritë Caterpillar për Lëvizjen e Materialeve i bëjnë ato ideale për lëvizjen e skrapit, të materialeve si dhe për klientët qe kane stabilimenteve që kërkojnë makineri me shumë funksione, manovrueshmëri dhe nivelet më të larta të prodhimit.

 

 

 

ModeliFuqia NetoPesha Operative Zgjatja maksimaleTe dhëna teknike
MH3022

126 kW

20.865 - 24.600 kg

11 m

Katallog
MH3024

126 kW

21.385 - 24.980 kg

11 m

Katallog

MH3026

126 kW

23.135 - 27.505 kg

12,48 m

Katallog

MH3040152 kW38.529 kg15,49 mKatallog

 

 

 

SHFLETONI PËRMES BROSHURËS

dhe shikoni se çfarë marrëveshje i përshtatet më mirë biznesit tuaj.