Багери за манипулација со материјалот

Багери за манипулација со материјалот

БАГЕРИ на тркала ЗА МАНИПУЛАЦИЈА СО МАТЕРИЈАЛОТ

Повеќенаменските багери за манипулација со материјалот се идеални за манипулирање со отпадоци и материјал и се погодни за големиот број на купувачи кои бараат можност за извршување на повеќе функции истовремено, мобилност и највисоко ниво на продуктивност.

 

 

 

Модел Нето моќностРаботна тежинамаксималeн дофатТехнички карактеристики
MH3022

126 kW

20.865 - 24.600 kg

11 m

Каталог
MH3024

126 kW

21.385 - 24.980 kg

11 m

Каталог

MH3026

126 kW

23.135 - 27.505 kg

12,48 m

Каталог

MH3040152 kW38.529 kg15,49 mКаталог

 

 

 

       ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА БРОШУРАТА

 и пронајдете ја правата опција за вашата дејност.