Vendosëse e tabucioneve

Vendosëse e tabucioneve

VENDOSËSET E TUBACIONEVE ME MADHËSI MESATARE

  • Strukturat: Qëndrueshmëri të shkëlqyer dhe kapacitet për transportim ngarkese të domosdoshme këto për punimet e vështira.
  • Mekanizmi i transmetimit të fuqisë(Power Train): Diesel i testuar i Cat-it, sistem i ri dhe efiçent ftohjeje si dhe lehtësi e jashtëzakonshme për kryerje servisi.
  • Struktura e poshtme PL61: Struktura e poshtme SystemOne zgjat jetën e sistemit të strukturës së poshtme, shton besueshmërinë dhe ul koston e përdorimit dhe të pronësisë.
  • Struktura e poshtme 572R e Serisë 2: Rrota e ngritur e ingranimit e lëviz mekanizmin e transmisioneve përfundimtare mbi zonën e punimeve, duke i mbrojtur ato nga impakti me tokën për më shumë jetëgjatësi të komponentëve të mekanizmit të transmetimit të fuqisë.
  • Vendosësja e tubacioneve: Mekanizmi i tërheqjes hidrostatike ofron kontroll të përpiktë dhe precision.
ModeliFuqiaPesha OperativeKapaciteti NgritësTe dhëna teknike
PL61

93 kW

17.000 kg

18.145 kg

Katallog

PL72

158 kW

31.278 kg

40.823 kg

Katallog

VENDOSËSET E MËDHAJA TË TUBACIONEVE

  • Strukturat: Qëndrueshmëri të shkëlqyer dhe kapacitet për transportim ngarkese të domosdoshme këto për punimet e vështira.
  • Mekanizmi i transmetimit të fuqisë: diesel e testuar e Cat-it, sistem i ri dhe efiçent ftohjeje dhe lehtësi e jashtëzakonshme për kryerje servisi.
  • Struktura e poshtme: Rrota e ingranimit e ngritur e lëviz mekanizmin e transmisioneve përfundimtare mbi zonën e punimeve, duke i mbrojtur ato nga impakti me tokën për më shumë jetëgjatësi të komponentëve të mekanizmit të transmetimit të fuqisë.
  • Vendosësja e tubacioneve: Mekanizmi i tërheqjes hidrostatike ofron kontroll të përpiktë dhe precision.
ModeliFuqiaPesha OperativeKapaciteti NgritësTe dhëna teknike
PL83

245 kW

50.492 kg

77.111 kg

Katallog
PL87

245 kW

55.246 kg

97.976 kg

Katallog